NEVEROVATAN ŽIVOT PORODICA SA 19 DECE: "Uživam u trudnoći i ne planiramo ovde da stanemo, sa njima živimo kao u BAJCI"

Život porodica sa 19-oro dece teško da može da se zamisli, ali ovaj bračni par živi svoj san.

Porodica
13:10h Autor:
NEVEROVATAN ŽIVOT PORODICA SA 19 DECE: "Uživam u trudnoći i ne planiramo ovde da stanemo, sa njima živimo kao u BAJCI"
Foto: Printscreen Instagram / perfectly_blended_family

Bračni par Dezire i Kris Spigal imaju jednu od najmnogobrojnijih porodica na svetu i kažu da ne nameravaju tu da stanu. Naime, najvšire uživaju u tome da gledaju kako njihova deca rastu i menjaju. Iako imaju puno obaveza tokom dana, ne žale se, već sa velikim elanom brinu o svojim mališanima, ističući da imaju veliku pomoć i od starijih naslednika.

Kris i Dezire upoznali su se preko zajedničkog prijatelja 2013. i već naredne su stali na ludi kamen. Oboje tvrde da su jedno u drugom prepoznali saputnika za ceo život. Sjajno se slažu, imaju slična razmišljanja i upotpunjuju se, a kako i sami naglašavaju, zahvalni su Bogu što su se pronašli.

Iako imaju pune ruke posla sa brojnom decom, zajedno ih imaju osmoro. Kris zi iz prethodnih veza ima još osmoro, a Dezire troje.

Uprkos velikoj porodici, Dezire tvrdi da uživa u trudnoći i da razmišlja o još jednom detetu.

- Zaista smo plodni. Imamo 10 devojčica i devet dečaka. Otvorena sam za dvadeseto dete. Ne smeta mi da imam još dece – istakla je ona.

Morali su da se preseli iz kuće sa četiri spavaće sobe, jer im je već postala veoma tesna i sada uživaju na velikom imanju na kojem ima dovoljno mesta za sve.

- Angažujemo decu da čiste nekoliko puta dnevno, a tokom obroka sve tanjire ređam po starosnim grupama kako bih lakše rasporedila porcije - objašnjava Dezire.

Kaže da voli da bude majka mnogo dece i da nikada "ne staje" da bi bila sigurna da sve teče glatko. Takođe je nagovestila da bi 2024. mogla da donese još jedan dodatak njihovoj porodici, otkrivši da je već uradila testove na trudnoću,

- Volim da imam toliko dece. Mi smo savršeno-nesavršena, mešana porodica. Samo idemo napred – navodi ona.

Kris dodaje da voli sve njihove različite ličnosti i voli da ih gleda kako rastu.

- To mi je omiljeno. To je zaista najveća avantura u mom životu. Mislim ceo naš život – istakao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs