KAD SAM ČULA S KIM JE MOJ SIN IMAO AFERU, SLEDILA SAM SE: Niko ne zna da je sa njom dobio dete, sramota me umesto njega

Ispovest žene kojoj je sin poverio detalje ljubavne afere, iz koje se rodilo dete, krije šokantne stvari.

Porodica
KAD SAM ČULA S KIM JE MOJ SIN IMAO AFERU, SLEDILA SAM SE: Niko ne zna da je sa njom dobio dete, sramota me umesto njega
Foto: Shutterstock

Jedna majka, u otkrila je u svojoj ispovesti da čuva tajnu, a za koju ne zna da li će moći poneti u grob. Naime, nakon što joj se sin poverio i priznao da je imao ljubavnu aferu iz koje se rodilo dete, žena ne zna kojim putem da krene.

"Moja draga prijateljica Lana i njen suprug umrli su pre nekog vremena. Nedavno mi se sin poverio da su on i njihova ćerka pre mnogo godina imali aferu koja je rezultirala detetom", započela je.

Žena, Zabrinuta žena, Tužna žena
foto: Shuterstock

"Svi smo odrasli bliski i smatrali smo se rođacima iako to nismo bili. Lanina ćerka udala se za drugog muškarca i predstavila dete kao muževo. Nikad pre nisam primetila koliko taj mladić liči mom sinu. Uvek sam ga neslužbeno nazivala jednim od svojih unuka. Sada je odrastao i oženjen je", nastavila je.

"Otkako sam saznala da je on moj biološki unuk, jedva sam želela obznaniti njihovu vezu. Ali, ne želim poljuljati brod i poremetiti porodičnu dinamiku, a kamoli slomiti poverenje svog sina. Trebam li ovu tajnu poneti u grob?", pita se žena.

Savetnica joj je poručila: "Ne preduzimajte ništa bez prethodnog razgovora o tome sa svojim sinom. Zbog popularnosti DNK testiranja poslednjih godina, vaš bi unuk mogao sam otkriti da čovek za kojeg je mislio da mu je otac, zapravo to nije. Ovakva vrsta otkrića može biti razorna za neke pojedince. Bilo bi bolje da vesti dolaze od vašeg sina nego od vas".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs