JA SAM TAJ MUŠKARAC KOJEG JE SILOVALA ŽENA: Od sramote nikad nikome ovo nisam ispričao, a onda me SVE STIGLO

Žene su sposobne za nasilje, a ova moja priča to i dokazuje. Silovan sam i možda mi je pre bilo glupo da to kažem, ali istina je

Lifestyle
Autor:
JA SAM TAJ MUŠKARAC KOJEG JE SILOVALA ŽENA: Od sramote nikad nikome ovo nisam ispričao, a onda me SVE STIGLO
Foto: Shutterstock

Bilo je to 1980. godine, a ja sam imao trideset godina. Bio sam na aerodromu čekajući let kući. Pošto nije bilo mesta nigde, jedini izbor da prenoćim bio je luksuzni hotel. Prijavio sam se, ostavio prtljag u sobu i sišao u bar da popijem piće pre spavanja.

Ne sećam se nikoga do dve žene koje su stajale u uglu. Bile su ležarno obučene i vitke. Jedna je bila dosta mlađa od druge. Jedna u kasnim dvadesetim, a druga u ranim četrdesetim. Ne sećam se ko je napravio prvi korak, ali uskoro sam pričao i pio sa njima.

Depresija, Tuga, Muškarac
foto: Shutterstock

Sećam se da je mlađa pričala kako je nedavno raskinula sa dečkom i da se zbog toga oseća baš loše. Kada se bar zatvorio, uzeli smo još po jedno piće i krenuli u lobi.

Verovatno sam flertovao jer je u jednom momentu mlađa žena rekla da želi da ode sa mnom u sobu. Starija ju je pogledala i pitala "Da li ovo zaista želiš?" A ona je klimnula glavom.

U mojoj sobi, prvo što je uradila je da je podigla moju uniformu i počela da me ismeva: "Da li spavaš u ovome?" Pitala me podrugljivo. U momentu se atmosfera promenila i ja sam samo hteo da je se rešim da što pre izađe. Jednostavno mi nije prijala.

partneri, Zavođenje
foto: Shutterstock

Ali ona nije htela da ode. Skinula se i stala na vrata. Insistirala je da imamo seks. Uhvatio sam sebe da je ubeđujem kako to nije najbolje rešenje, bio sam zgrožen. Jednostavno hemija je nestala i ja nisam hteo da spavam sa njom, a ona je bila toliko napadna da je situacija postajala sve gora i gora.

Hteo sam fizički da je sklonim, da je nateram da se obuče i da je izbacim u hodnik, ali ona se nije dala.

Odlučio sam da brzo to odradim. Skinuo sam se i seks je bio brz i precizan. Kada se sve završilo ona je nastavila sa provokacijama. Pošto nije htela da izađe iz moje sobe, obukao sam se i izašao u hodnik dok je ona vikala za mnom. Nakon sat vremena lutanja, vratio sam se a nje nije bilo u sobi.

Dok sam se vraćao kući osećao sam se prljavo i iskorišćeno. Bilo mi je muka čitavim putem nazad. Nisam mogao da shvatim šta mi se desilo.

Dok sam nedavno slušao predavanje o silovanju i nasilju, jednostavno mi je kliknulo. To što mi se desilo bilo je silovanje. I dan danas mi sećanje na taj događaj izaziva mučninu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs