URADIO JE DNK TEST ZA SINA KOJI NIJE LIČIO NA NJEGA: Rezultati su mu uništili brak i život - nikad sebi neće OPROSTITI

Ispovest čoveka kojem je dnk uništio život izazvala je brojne reakcije.

Porodica
Autor:
URADIO JE DNK TEST ZA SINA KOJI NIJE LIČIO NA NJEGA: Rezultati su mu uništili brak i život - nikad sebi neće OPROSTITI
Foto: Shutterstock

Skoro svaka porodica ima svoje tajne - ali obično nema razloga za brigu. Ali jedan muškarac je uništio svoj brak za 48 sati nakon što je optužio svoju ženu da mu je bila neverna. Nije mogao da se otarasi osećanja da njegovo srednje dete nije njegovo jer "ništa ne liči na njega". Da bi saznao istinu, 37-godišnjak je odlučio da uradi DNK kod kuće, da testira svog sina, iza ženinih leđa.

Čovek je svoju ispovest objavio na društvenoj mreži Reddit, gde se požalio na svoju sudbinu.

"Uvek sam imao mučan osećaj da naše srednje dete nije moje. Naše najstarije i najmlađe liče na mene, ali moje srednje dete ne. Moja žena mi je pokazala sliku svog dede i on zaista liči na njega, ali jednostavno nema nijednu od mojih porodičnih osobina. Izgleda tako drugačije od bilo koga drugog u porodici. Odlučio sam da želim test očinstva da bih se smirio.

DNK, DNK test
foto: Shutterstock

"Moja žena se prilično uznemirila kada sam to izneo jer je prevara za nju oduvek bila kršenje dogovora, ali sam upravo to video kao razlog više da se to uradi." Kada su stigli rezultati, dobio je dokaz da je biološki otac deteta. Mislio sam da je sve u redu, i bio sam miran", dodao je on. "Osim što mi je rekla da će uzeti decu i otići kod svojih roditelja na neko vreme.

"Kada sam pitao zašto je eksplodirala. [Ona] mi je rekla da ozbiljno razmišlja da se razvede od mene zbog ovog štosa. Bila je besna na mene što sumnjam u njenu lojalnost. [Rekla je da znam] kako se osećala prema prevari i da nikada ne bi to uradila, oprosti mi za ono kroz šta sam proveo našeg sina, dovodeći u pitanje njegovo mesto u porodici."

Pokušao je da joj objasni svoje obrazloženje - ali ona nije imala ništa od toga i umesto toga je odlučila da ga potpuno ignoriše. Rekao je: "Samo sam želeo da budem siguran, i da je ona sigurno mogla da vidi zašto bih to dovodio u pitanje kada on nimalo ne liči na mene. Rekla mi je da mi to nikada neće oprostiti i da se nadam da je moj budalasti ponos vredan trošak moje porodice".

"Razgovarali smo i u suštini se svelo na to da ona želi razvod jer joj ne verujem i toliko loše mislim o njenom karakteru da sam mislio da će dete drugog muškarca prepustiti kao moje", dodao je muškarac.

"Ona je tada rekla da mi nikada neće oprostiti što sam se tako gnusno ophodila prema svom sinu da je on pitao zašto ga mrzim. Nisam znao da sam se prema njemu ponašao tako drugačije, ali verovatno je bilo očigledno. Pokušao sam da se branim.

"Znači, sada moja deca neće da razgovaraju sa mnom, a moja žena želi da se razvede od mene - tokom celog testa očinstva." U nedoumici šta da radi, čovek je otišao na Reddit da pita korisnike kako da se nosi sa ovom situacijom kako bi napredovao. Kao odgovor, jedan korisnik je rekao: "Ovaj tip stalno govori 'moja žena se razvodi od mene zbog testa očinstva', ali nije."

"Ona se razvodi od njega zbog toga što se odvratno odnosi prema jednom od njegove dece i nema poverenja u nju i generalno je loš partner. Iskreno, ovaj tip zvuči kao da je bezveze. Dobro za nju." Drugi korisnik je dodao: "Što više piše, to više mislim da je njegova žena koja ga je napustila, a sin koji ga mrzi više od DNK testa. Treći korisnik je rekao: "Sve preko testa očinstva... Sve u svemu muž je totalni kreten".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs