dnk

URADILA SAM DNK TEST I ZANEMELA OD ŠOKA: Nakon 28 godina saznala sam poražavajuću ISTINU

Devojka je nakon 28 godina, preko dnk testa saznala da je usvojena i šokirala se tom činjenicom.

Porodica
Autor:
URADILA SAM DNK TEST I ZANEMELA OD ŠOKA: Nakon 28 godina saznala sam poražavajuću ISTINU
Foto: Profimedia

Žena slomljenog srca okrenula je leđa celoj porodici nakon što je otkrila da je usvojena putem DNK testa na mreži. Ova 28-godišnjakinja tvrdi da je njen "ceo život bio laž" - a njeni najbliži su skrivali istinu od nje za svoju korist.

Odlazeći na Reddit, žena je objasnila kako je naručila onlajn DNK komplet za testiranje na genetski poremećaj nakon posete bolnici. Rekla je: "Plakala sam poslednjih dana. Ceo moj život je bio laž. Nisam pokušavala da saznam. Nikada se nisam osećala drugačije. Pre dve godine moj doktor mi je rekao da imam genetski poremećaj. Pitao je moje roditelje da li imaju isti poremećaj, rekli su ne. Oboje nisu nosioci."

"Mislila sam da je moj doktor pogrešio pa sam ponovo pitala. Rekao je da jedan od mojih roditelja mora da bude nosilac. Ponovo sam pitala svoje roditelje. Rekli su mi da nađem drugog doktora. Pa jesam. Takođe sam dobio jednog od tih kompleta za DNK testove koje možete nabaviti na mreži. Htela sam da saznam više o svojoj genetici."

Ne samo da je otkrila da je jedina u svojoj porodici sa genetskim poremećajem, već se ni njena loza nije poklapala ni sa jednim od članova njene porodice. Saznavši da sam usvojena. Moji roditelji su mi rekli da ne žele da saznam jer ne žele da se osećam neprikladno ili drugačije. Hteli su da me odgajaju kao svoju. Zapravo su me krivili za njuškanje".

Njeni roditelji su pokušali da povrate njeno poverenje govoreći "mi smo još uvek porodica i DNK to ne menja" - ali je bilo prekasno. Više nije želela da ima ništa sa njima jer su je lagali u lice 28 godina. "Moj život je bio laž. Ne znam šta da radim trenutno. Moj dom nije moja prava mama i moj tata nije moj pravi tata. Moja braća i sestre nisu moja prava braća i sestre."

Dok je većina korisnika ohrabrivala ženu da odvoji malo vremena da razmisli o svojim osećanjima, drugi su podelili svoja iskustva u nadi da će to pomoći. Jedan korisnik je rekao: "I ja sam 'usvojen sa kasnim otkrićem' (ili LDA), što znači da smo oboje neko ko nije saznao da je usvojen tek kasnije u životu (obično u odrasloj dobi)".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

DNKDNK test