NAJSKUPLJE ROMSKO VESELJE IKADA OKUPILO CELU NAŠU ESTRADU: A kad se pojavila ova svetska zvezda, svi su ZANEMELI OD ŠOKA

Romska slavlja su poznata po neopisivom glamuru i koštaju milione, ali ovo punoletstvo je frapiralo mnoge!

Porodica
04:32h Autor:
NAJSKUPLJE ROMSKO VESELJE IKADA OKUPILO CELU NAŠU ESTRADU: A kad se pojavila ova svetska zvezda, svi su ZANEMELI OD ŠOKA
Punoletstvo, Foto: Prntscreen TikTiok - bozic.uros

Čovek iz Berlina proslavljao je svom detetu punoletstvo i to na, malo je reći, luksuzan način. Vodilo se računa o svakom detalju, a posebnu draž ovom slavlju dale su naše velike zvezde koje su zabavljale goste do kasnih sati. Iako romska veselja važe za najglamuroznija, čini se, da će ovo teško moći da se prevaziđe.

Za početak, preko hiljadu zvanica uveseljavao je orkestar Ace Sofronijevića, a program su vodili glumac Milan Kalinić i voditeljka Dušica Jakovljević.

Romsko veselje, Punoletstvo
foto: Prntscreen TikTiok - bozic.uros

Gosti su uživale u nastupima poznatih imena sa estrade, a prva specijalna gošća bila je Viki Miljković, koja je zajedno sa suprugom Tašketom i nekadašnjim pobednikom „Zvezda Granda“ Nerminom Handžićem podigla atmosferu na viši nivo.

Sve zvanice u luksuznoj sali dodatno je raznežio dolazak Šerifa Konjevića koji je pesmom "Sin" rasplakao domaćina.

Romsko veselje, Punoletstvo
foto: Prntscreen TikTiok - bozic.uros

Pored Šerifa, dolazak Saše Matića, Cece Ražnatović, Snežane Đurišić i Ace Pejovića dodatno je obogatio program i zabavio goste.

Dekoracija prostora bila je čarobna, a prisutni su bili u neverici kada su konobari izneli džinovsku tortu u obliku glumice Anđeline Džoli, koja je vredela neverovatnih 15.000 evra.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/milansimic089

Torta je izgledala kao da je lično slavna glumica ušetala u salu, a potrudili su se da čak dočaraju i njenu tetovažu.

Sudeći po snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama nema sumnje da je estrada napravila ozbiljno dobru atmosferu kakvu Evropa ne pamti.

(Stil / Espreso / Grand)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs