ĆERKA TARA URADILA JOJ JE NEŠTO ŠTO JE ZABOLELO DO SRŽI: Jelena Đoković tad je pokazala kakva je ZAISTA i sve šokirala

„Ti nisi moja mama“, izgovorila je Tara Jeleni, a onda je Noletova supruga prošla ozbiljan test.

Porodica
07:24h Autor:
ĆERKA TARA URADILA JOJ JE NEŠTO ŠTO JE ZABOLELO DO SRŽI: Jelena Đoković tad je pokazala kakva je ZAISTA i sve šokirala
Jelena Đoković o odnosu sa ćerkom, Foto: Printscreen Instagram - jelenadjokovicndf

Dobro je poznata činjenica da je Jelena Đoković, žena jednog od najboljih tenisera svih vremena, veoma posvećena majka, te da konstantno istražuje i uči o tome na koji način je najbolje da vaspitava svoju decu, kao i šta je najbolje za njihov pravilan razvoj. Međutim, otvorila je dušu i priznala da i ona pravi greške.

"Ni ja nisam savršen roditelj i baš hvatam sebe u gomili situacija gde bih mogla mnogo bolje da postupim“, rekla je nedavno Jelena Đoković.

Međutim, smatra da su to izuzetno važni momenti za nju, jer od dece mnogo uči.

Jelena Đoković
foto: Marija Mladjen/ATAImages

„Jako su karakterni i pružaju otpor. To je jako teško za jednog roditelja, da prihvati kada dete pruža otpor. “

A baš takva jedna situacija se desila nedavno sa ćerkicom Tarom, koja ima čvrst karakter.

- Posvađale smo se pred spavanje, jer ona neće da ide u krevet kada joj kažem da ide da spava. Meni to ne prija jer to je rutina i znamo kada se ide na spavanje i sada ja tebe treba da jurim. Ona tada namerno obuče rolere po kući da vozi. U mojoj glavi je to nedopustivo da se roleri voze po kući. Na kraju smo sedele i ona je meni rekla – ti nisi moja mama, izađi iz kupatila - priča Jelena i nastavlja da opisuje situaciju:

- Pošto sam joj rekla da opere zube. Ja bih volela da ja i ti duže vremena provedemo grleći se, mazeći se, nego u ovom procesu, gde ja tebe molim da se središ. Onda je bila jako ljuta na mene i između ostalog i rečenica da joj nisam mama, što je mene jako zabolela, ali na kraju se pomirimo i ona je zaspala u mom naručju. Ipak, taj proces je da me na nosilima iznesu. To je znak da ja nemam formulu. Ne znam da li postoji idealan brak, prijateljstvo, posao, poslovni saradnik. U bilo kojoj interakciji između dva ljudska bića mora da postoji neslaganje, konflikt, da to mnogo mirnije razrešimo, a ne agresija, tuča, oduzimanje svega - zaključila je.

1 / 5 Foto: printscreen/instagram/jelenadjokovicndf

A onda se osvrnula i na njen imidž "blage osobe" u javnosti, sa kojim je i ne slaže.

- Ja sebe ne doživljavam kao blagu, već kao neku vrbu, onako malu, tanku, koju vetrovi lome, a nikako da me slome. Onda ja verujem da je to više snaga, nego blagost, ali svako će reći svojw - zaključila je Jelena Đoković na televiziji K1.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs