PAKLENOM KUVARU BIVŠA ŽENA URADILA SKANDALOZNU STVAR: Porodica ga osudila, a on postao otac 8 dece i evo kako sad živi

Naš dobro poznati "pakleni" kuvar Saša Mišić na svojoj koži je osetio veliko breme, upravo mu je bivša supruga napravila haos od života, a on se našao na svim naslovnicama.

Porodica
07:53h Autor:
PAKLENOM KUVARU BIVŠA ŽENA URADILA SKANDALOZNU STVAR: Porodica ga osudila, a on postao otac 8 dece i evo kako sad živi
Gde je sada pakleni kuvar?, Foto: Kurir Arhiva

Jednog od najpoznatijih kuvara u Srbiji Sašu Mišića pamtimo po čuvenoj emisi "Paklena kuhinja", koja se prikazivala pre 12 godina. Od njegovig komentara zazirali svi ugostitelji, bio je sinonim za strogoću, a onda mu je porodični skandal pormenio život preko noći. Danas je ponosni tata, čak, osmoro dece, a razlika između njegovog najstarijeg i najmlađeg deteta je četrnaest godina.

I dalje je u svetu kulinarstva, njegove velike ljubavi, piše blog, snima emisije za televiziju, ali ne više iz uloge "paklenog kuvara" već više kao kuvar avanturista. U međuvremenu je objavio i knjigu “Odiseja hrane: povratak na ognjište”, u kojoj, kako njegov izdavač kaže, otkriva svoju svestranu ličnost.

Saša Mišić
foto: Printscreen/Instagram/misic197

Međutim, pre skoro decenije, Saša se našao u žiži interesovanja, ali ne zbog novih kulinarskih dostignuća, već zbog privatnog života koji je bio u totalnom rasulu.

Naime, kuvar je tada otkrio da je napustila supruga i ostavila njega samog sa troje dece, jer nije mogla da se snađe u majčinstvu u Srbiji. Pričao kako sam brine o deci uz pomoć pedagoga na njihovom imanju u Ritopeku.

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - izjavio je tada.

Sa druge strane, njegova biša žena je tvrdila da je "pakleni kuvar" "povredio telesni i duševni integritet" nje i njihove, tada maloletne dece. Ona je rekla da Mišić svime što čini samo nanosi štetu svojoj deci.

Potom je Saši 2014. Centar za socijalni rad oduzeo decu Ekatarinu, Konstantina i Danicu, te starateljstvo nad njima je dato njihovoj majci Katarini Grujning. Te godine su svi članovi porodice kuvara stali na stranu njegove bivše žene.

"Budite sigurni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad nesporno pribavljeni ne samo od gospođe Katrin nego i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji," pričala je tada advokatica Katarine Grujning.

Usledio je odgovor u vidu protesta koje je Saša Mišić, uz podršku nekoliko stotina građana, organizovao ispred „Vaznesenjske crkve“, tražeći da mu se deca vrate.

Epilog priče do danas nije poznat javnosti. A u međuvremenu, Saša je okrenuo novi list i sa novom parterkom dobio još petoro dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs