MAĆEHA (40) ZAVELA POSINKA OD 12 GODINA I SA NJIM IMALA INTIMNE ODNOSE: Razotkrila ih njegova majka na ŠOKANTAN NAČIN

Dećak od 12 godina stupio u vezu sa maćehom, a ceo slučaj na kraju je završio na sudu! Nataliji preti drakonska kazna, a tvrdi da ga je volela kao sina.

Porodica
01:50h Autor:
MAĆEHA (40) ZAVELA POSINKA OD 12 GODINA I SA NJIM IMALA INTIMNE ODNOSE: Razotkrila ih njegova majka na ŠOKANTAN NAČIN
Dećak od 12 godina stupio u vezu sa maćehom, Foto: Shutterstock

U ruskom gradu Rostovu krajem 2020. godine izbio je veliki skandal koji je kao bomba odjeknuo u medijima! Naime, majka je otkrila da je njen 12-godišnju sin u vezi sa maćehom!

Majka i sin, sin
foto: Shutterstock

Dečak je učenik osnovne škole, a roditelji su nakon razvoda započeli nove živote. Njegova majka se ponovo udala pre nekoliko godina, a otac je uplovio u zajednički život sa dotičnom Natalijom, sa kojom je, takođe, stao na ludi kamen.

Sin je živeo sa majkom, ali je ostao u kontaktu sa ocem i često ga posećivao. Prema rečima izvora ruskog portala, muškarac i njegova nova partnerka su često pili.

Tinejdžeri, Alkohol
foto: Shutterstock

Otac bi neretko zaspao od alkohola, a žena bi ostajala sama sa posinkom. Jedne od ovih večeri, ona je zavela dečaka i stupila sa njim u intimnu vezu koja je trajala dva meseca.

Natalija je dečaku slala poprilično očigledne poruke. Na primer, napisala mu je da ga „mnogo voli i da joj nedostaje“. Jednu od poruka videla je majka ovog učenika šestog razreda, koja se odmah javila policiji.

Suočena sa optužbama, maćeha je tvrdila da je dečaka volela isključivo kao svog posinka. Ipak, protiv nje je pokrenut krivični postupak, a zbog odnosa sa maloletnikom preti joj 10 godina robije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs