DA LI SE SEĆATE BEBE SA NAJGUŠĆOM KOSOM ? O njemu su pisali svetski mediji, sada ima 7 godina i sasvim drugačiju frizuru

Pogledajte kako sada izgleda ovaj preslatki mališan čija je neobična frizura bila prava senzacija za javnost nakon što je majka objavila njegove fotografije.

Porodica
Autor:
DA LI SE SEĆATE BEBE SA NAJGUŠĆOM KOSOM ? O njemu su pisali svetski mediji, sada ima 7 godina i sasvim drugačiju frizuru
Kako danas izgleda beba sa najgušćom kosom?, Foto: Dave Hill / MirrorPix / Profimedia

Džunior Koks Nun je dečak koji je svetsku slavu stekao sa samo osam dana života nakon što je nejgova majka objavila fotografije njegove neobične frizure. Gusta i duga smeđa kosa specifičnog oblika postala je njegov zaštitni znak.

Danas Džunior ima 7 godina a boja kose i frizura više nisu ni slične. Većina mališana njegovog uzrasta ne poseti frizera ali on je prvi put morao da se ošiša sa samo 3 meseca života. Do 15. meseca se ošišao čak sedam puta.

O njemu su pisali i svetski mediji jer je zbog fotografija njegove kose javnost bila intrigirana.

"Njegova kosa je tako gusta, neverovatno gusta, gotovo kao tepih. Na ulici mi prilaze potpuni stranci i komentarišu njegovu kosu. Nedavno mi je jedan čovek rekao: 'I meni bi koristilo malo toga'.

U početku je njegova kosa bila blagoslov, ali sada mislim da je prokletstvo. Teško ju je namestiti da izgleda uredno, on će tokom života potrošiti bogatstvo na frizere“, ispričala je tada mama Chelsea koja je i sama radila kao frizerka.

Međutim, sina nije šišala. “Ne šišam ga sama, jer ne može biti miran. Zato ga vodim kod dečijeg frizera, tamo sedi u „autu“ tokom šišanja. Za svojih 15 meseci ošišao se sedam puta, a puno deca tog uzrasta još nije ni posetilo frizera“, objasnila je Britanka koja ima još dvoje dece – šest godina starijeg Mitchella i četiri godine starijeg Prestona.

Njih su se dvojica rodila sa normalnom količinom kose na glavi. Ta razlika je ne čudi jer je, kaže, i trudnoća s Džuniorom bila drugačija. Patila je od teške žgaravice, a one su navodno, prema nekim istraživanjima, povezane s povećanom šansom za razvojem dlakavosti u deteta.

Također je osećala neobičnu potrebu za kockicama leda. "Svaki dan sam kupovala veliku vrećicu leda u trgovini. Predpostavljam da mu je kosa morala porasti kako bi se ugrejao", našalila se majka nekad jedne od najpopularnijih beba koja danas ima frizuru kao i svaki drugi dečak, ni po čemu se ne razlikuje od vršnjaka, prenosi Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs