SNIMCI MAJKE I SINA NA PLAŽI ZAPALILI SU DRUŠVENE MREŽE: Vodi se RASPRAVA da li je normalno što sve ovo rade ZAJEDNO

Korisnici društvenih mreža su podeljeni na temu ove debate a pogledajte i zbog čega je to tako.

Porodica
09:35h Autor:
SNIMCI MAJKE I SINA NA PLAŽI ZAPALILI SU DRUŠVENE MREŽE: Vodi se RASPRAVA da li je normalno što sve ovo rade ZAJEDNO
Snimci mame i sina podelili korisnike društvenih mreža, Foto: printscreen/tiktok/mamasinjorina

Korisnica društvene mreže TikTok poznata kao Mama Sinjorina je zbog svojih objava postala viralna. Naime najviše se komentarišu videi sa njenim sinom i bliskost koja postoji među njima. Korisnici Tvitera su bili podeljeni što se tiče komentara na ovu temu.

Ona je u svom vidu podelila uzbuđenje nakon susreta sa sinom koji živi u Americi i neke detalje sa njihovog zajedničkog boravka na moru. Istakla je kako je trenutno najsrećnija žena jer provodi vreme sa svojim detetom i pokušava da nadoknadi trenutke razdvojenosti. Međutim reakcije korisnika društvene mreže Tviter su bile burne.

"Lepo je imati dobar odnos sa svojima, ali ne i ovako intiman. Hvala." ,

“Jao ljudi meni je ovo prebolesno”,

"Razumem da ti dete nedostaje i u redu je da ne mozes da ga se nagledas i naljubis. Ali zasto, zasto svaka, pa i najintimnija stvar mora da se postavi na drustvene mreze? Ciju paznju traze? I zasto?"

ali bilo je i onih koji su je branili

"Pa šta? Jebote, postoji li nešto što vam neće "zasmetati"? Odjebite od tuđih života više."

“Šta je bolesno? Ono što vidiš očima ili ono što tvoja mašta tumači?”

Korisnicima Tvitera posebno je zasmetao trenutak kada je sin na krkačama nosi kroz bazen. Inače ova žena je u jednom svom videu ispričala kako je sa 14 godina bila prvakinja Srbije u plivanju u disciplinama kraul i leđno, verovatno odatle tolika ljubav prema vodi.

Nakon toga usledio je video gde pakuje sina za more koji je tek razljutio korisnike društvenih mreža.

"Jel Sakat? Malouman? Nesposoban? Glup? Brate, ne znam što ide na more s 14 godina bez mame ako će mu mamica pakovati stvari."

„Knjiški primer Edipovog kompleksa“,

"I onda sto su nesposobni za zivot",

samo su neki od komentara na temu ovog videa a onda je jedan od korisnika okačio i fotografiju gde smatra da je neprimereno da imaju tako blizak odnos.

Drugi ipak misle da je problem u posmatračima:

"Ja zaista ne vidim sta je ovde bolesno i za demonizivanje. Zaista je zbrinjavajuc broj komentara koji ovde vide nesto nenormalno."

"Šta je bolesno? Ono što vidiš očima ili ono što tvoja mašta tumači?"

"Bolesno je da pomisljate bilo sta. Verovatno vam ne bi bilo bolesno da je majka neka rastrockana zenturaca. Bilo kakva sexualna insinuacija je bolesna, ne zbog njih vec zbog onih koji je imaju."

Inače Mama Sinjorina je zaista svestrana žena, doktorirala je na Oksfordu, a u Srbiji vozi traktor i sadi baštu. Pored videa sa putovanja ne libi se ni da okači kako kopa krompir. Njen sadržaj na TikTok-u je zaista šarenolik od istraživanja noćnog života u gradovima, obilaska plaža, preko kosidbe, treninga ali i saveta za studiranje, modnih kombinacija, recepata, zaista svestrano.

@mamasinjorina Koliko je vama bitan kvalitet hrane koju jedete?? #mamasinjorina ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

„Žena je stvarno svestrana i zanimljiva, ali ovi videi sa sinovima su mi preterani“, zaključila je jedna korisnica a kakvo je vaše mišljenje po pitanju ove mame TikTokerke ?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs