"DEVOJČICA PAUK" ZALUDELA JE CEO SVET: Majka je saznala za ovaj iznenađujući hobi svoje ćerke na krajnje neobičan način

Kada je ugledala u kojoj pozi njena ćerka gleda svoje omiljene crtane filmove ostala je u šoku.

Porodica
Autor:
"DEVOJČICA PAUK" ZALUDELA JE CEO SVET: Majka je saznala za ovaj iznenađujući hobi svoje ćerke na krajnje neobičan način
Devojčica pauk oduševila korisnike društvenih mreža, Foto: printscreen/youtube/ TODAYonline

„Devojčica pauk“ je nesumnjivo osvojila srca korisnika društvenih mreža svojim vratolomijama koje prkose gravitaciji. Ova neverovatna osmogodišnjakinja ima neobičan hobi koji je oduševio ljude širom sveta. Naime ona gleda televiziju dok "sedi na plafonu".

Njena majka je ovo otkrila zahvaljujući nadzornim kamerama iz dnevne sobe i kada je postavila ovaj nesvakidašnji snimak na društvene mreže to je izazvalo lavinu komentara korisnika društvenih mreža. Snimak prikazuje ovu mali devojčicu kako se krajnje ležerno penje sa sofe u ugao izmežu dva zida a potom "odmara na plafonu".

Devojčica
foto: printscreen/youtube/TODAYonline

U pozi koja naizgled prkosi gravitaciji ona prekrsti ruke i uživa u svojim omiljenim TV emisijama iz krajnje neobične perspektive. Najfascinantniji deo u vezi sa ovim je da članovi njene porodice nastavljaju da nonšalantno gledaju televiziju ne obraćajući pažnju na njene vratolomije.

Ovo je pokrenulo lavinu različitih komentara širom interneta a neki su iznosili i sopstvene teorije o njenom podvigu. Jedan od korisnika je ovu sposobnost pripisao činjenici da deca uglavnom imaju manju težinu a popločani zidovi omogućavaju bolje prianjanje što joj olakšava penjanje i držanje na plafonu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs