OVA ŽENA JE BILA TRUDNA 35 GODINA: Rodila je 11 dečaka i 11 devojčica, a način na koji svi žive je NEVEROVATAN

Ova žena je još u tinejdžerskim danima započela ovo neverovatno putovanje roditeljstva.

Porodica
10:42h Autor:
OVA ŽENA JE BILA TRUDNA 35 GODINA: Rodila je 11 dečaka i 11 devojčica, a način na koji svi žive je NEVEROVATAN
Žena koja je u trudnoći provela 800 nedelja svog života, Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sa svojih (48) godina, Sju Radford je rodila 22 puta, naime ona je majka 11 devojčica i 11 dečaka. U svetu gde se prosečna veličina porodice znatno smanjuje, njena velika porodica je sve veća i veća.

Porodica Radford
foto: Neil Jones / News Licensing / Profimedia

Ova hrabra žena je još u mladosti započela svoje neverovatno putovanje roditeljstva jer je svoje prvo dete dobila u tinejdžerskim danima. Kasnije se udala za svoju srednjoškolsku ljubav Noela Radforda sa kojim je i nastavila da gradi porodicu. Ubrzo nakon venčanja par je dobio i drugo dete a nisu ni slutili da je ovo samo početak jedne neverovatne priče.

Porodica Radford
foto: S Meddle/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svake godine par je slavio dolazak novih članova porodice. Porodica Radford se povećala i uključuje: Krisa, 34, Sofi, 29, Kloi, 27, Džeka, 26, Danijela, 24, Luku, 22, Mili, 21, Kejti, 20, Džejms, 19, Eli, 18, Ejmi, 17, Džoš, 15, Maks, 14, Tili, 13, Oskar, 11, Kasper, 10, Heli, 8, Fibi, 6, Arči, 5, Boni, 4, i Hajdi, 3. Njihova 17. beba Alfi je mrtvorođena.

Život sa ovoliko dece je nesumnjivo izazov, ali Sju i Noel su stvorili okruženje koje neguje i podržava porodične vrednosti. Oni su istakli važnost ljubavi, discipline i složne porodice. Uprkos veličini svoje porodice, Radfordovi su uspeli da obezbede svoju decu ne oslanjajući se na državne beneficije. Poseduju porodičnu pekaru pod nazivom Faradai's i žive u prostranoj kući sa 10 spavaćih soba koju su kupili 2004. Njihova najstarija deca, Kris i Sofi, iselila su se iz kuće da žive sa svojim porodicama.

Zahvaljujući velikoj porodici, Radfordovi su privukli pažnju medija i ponuđeni su im rijaliti programi. Porodica ima preko 500 hiljada fanova na Instagramu i prilično su poznate rijaliti zvezde. Što se tiče proširenja porodice, Sju je rodila svoju najmlađu, Hajdi, 2020. godine i kune se da je njena 22. beba poslednja. U trudnoći je provela preko 800 nedelja svog života. Međutim ovaj par ima 13 unučića i čeka dolazak svog 14.!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs