KAD JE RODILA 12. DETE, ĆERKA JOJ JE IZNENADA UMRLA: Ova baka je odlučila da unuke odgaja sama i sada ima samo 1 cilj

Baka koja brine o 12 unučadi, nakon što joj je ćerka umrla na porođaju mnoge je oduševila.

Porodica
14:22h Autor:
KAD JE RODILA 12. DETE, ĆERKA JOJ JE IZNENADA UMRLA: Ova baka je odlučila da unuke odgaja sama i sada ima samo 1 cilj
Baka brine o 12 unučadi nakon što joj je ćerka umrla na porođaju, Foto: Printscreen Youtube/ FOX 2 Detroit

Patrisija Ponsej je nedavno doživela najgoru noćnu moru koja može da zadesi jednu majku. Naime, ona je izgubila ćerku koja je rađala svoje 12. dete.

Neočekivana tragedija ju je uništila, ali kao snažna majka puna ljubavi, Patrsija je brzo prikupila snage da uzme sve svoje unuke pod svoja okrilja i održi porodicu na okupu.

Patricijina duboka tuga zbog gubitka voljene ćerke Nikite takođe je praćena osećanjem šoka jer niko nije mogao da predvidi užasan događaj. Nikita je sama otišla u bolnicu da bi rodila svoje dvanaesto dete. Za to vreme, njena majka brinula je o svojim unučadima.

Patrisija Punsej
foto: Printscreen Youtube/ FOX 2 Detroit

U bolnici, 35-godišnjakinja je obavestila svoju porodicu da se leči od visokog krvnog pritiska pre nego što je otišla na carski rez. Kada porodica nekoliko sati nije čula nikakve vesti od nje, Nikitina sestra je otišla u bolnicu da je proveri.

Sledećeg jutra porodici je rečeno da je dečak Natanijel rođen zdrav. Ali lekari su morali da operišu Nikitu jer je imala labav šav i obilno je krvarila. I tokom ovog lečenja mlada žena je nažalost preminula.

Međutim, stvari su još uvek nejasne za njenu majku slomljenog srca, koja u glavi ima mnogo pitanja, sada muči ono glavno: "Šta je krenulo po zlu?"

Patrisija Punsej
foto: Printscreen Youtube/ FOX 2 Detroit

Patriša takođe duboko žali što nije otišla u bolnicu sa svojom ćerkom i poručuje svim majkama: "Nemojte nikada, nikada napraviti grešku koju sam ja napravila, puštajući svoje dete da ode (u bolnicu) samo. Moramo da posvetimo više pažnje onome što se dešava."

Uprkos svojoj tuzi, gospođa Patrisija pokušava da ostane jaka da odgaja svojih 12 unučadi, starosti od 4 meseca do 19 godina.

Veoma je zahvalna na podršci i donaciji koje je dobila, a koje su premašile sumu od 80.000 dolara. Patrisija je takođe uspela da dobije veću kuću kao i bolji auto za svoju porodicu.

Nikitina druga braća i sestre, uključujući njenu sestru Noks, takođe su rešeni da pomognu majci da odgoji njihove sestriće, a sve kako bi dvanaestoro dece ostalo na okupu.

"Ja i moja mamam kao i moje sestre, postaraćemo se da se to dogodi. Deca znaju da će biti dobra. Nemamo izbora. Nikako ne smeju biti razdvojeni", rekla je sestra pokojne Noks.

Što se tiče Patrisije, ona želi da se njena voljena ćerka pamti kao slatka, darovita osoba koja je volela da pravi frizure, svira muziku i da bude sa porodicom. Patrisijina posvećenost unucima podseća nas da je bakina ljubav beskonačna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs