Probajte i vi

Za 6 nedelja istopila 11 cm sa struka: Fantastična dijeta prezgodne glumice!

Čvrsto se držala samo tri pravila slavnog nutricioniste i rezultat nije mogao da izostane
Fitnes & Nutricija
19:16h Autor:
Za 6 nedelja istopila 11 cm sa struka: Fantastična dijeta prezgodne glumice!
Foto: Profimedia

Glumice spadaju u grupu žena koje stalno moraju da vode računa o izgledu.

Zakoni šoubiznisa su surovi, pa ako žele da dobiju dobre uloge, dame koje su odabrale glumački poziv često su na raznim dijetama i strogim režimima vežbanja. Ipak, i one su samo ljudska bića sa normalnim potrebama - žele da se ostvare kao majke, što sa sobom nosi i neminovno nabacivanje kilograma.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako smo bili svedoci nerealnog izgleda holivudskih trudnica, koje su imale praktično ravan stomak u poodmakloj trudnoći, većina se ipak opusti i ugoji.

Ovako mršave nutricionisti: 4 trika da kilogrami spadnu brzo i lako!

Jedna od njih je i glumica Džesika Alba, prelepa majka dvoje dece, koja je kuburila sa kilogramima nakon drugog porođaja.

Pomoć je potražila od nutricioniste Keli Leveg, koja je pomogla mnogim poznatim ličnostima u Americi da stešu liniju i ponovo budu vitki.

"Najbolji način da trajno izgubite kilograme jeste da usvojite zdrav načina života. Ključ je da jedete hranu koja je vašem telu potrebna za lepu kožu, pun želudac i energiju", kaže Keli.

Ona svim svojim klijentima savetuje da jedu isključivo kvalitetnu hranu, da nikada ne broje kalorije, već da se fokusiraju na raznovrsnost ishrane i namirnice koje regulišu hormone gladi.

Kako da aktivirate hormone mršavljenja: Ovako se kilaža skida bez dijete!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tri najvažnija saveta Keli Leveg pratila je i Džesika Alba, koja je za 6 nedelja izgubila neverovatnih 11 centimetara u struku! Radi se o sledećem:

1.Započnite dan smutijem

"Jutro je najbolje doba dana za smuti. Uz ovaj zdravi napitak osećaćete se spremno za svaki izazov, uspećete da se pridržavate plana zdrave ishrane i bićete smireniji do ručka, što će uticati na to da pažljivije birate šta ćete pojesti tokom ostatka dana", otkriva Keli.

Džesika je odmah nakon buđenja pila smuti napravljen od proteinskog praha, avokada, čia semenki, spanaća i bademovog mleka.

Salo odlazi i ne vraća se, rezultati već za 3 dana: Sok za kojim je poludeo Holivud! (RECEPT)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

2.Pravilo "fantastična četvorka"

"Ovo pravilo oslobodiće vas zavisnosti od hrane i stalnog razmišljanja o njoj. To znači da na vašem tanjiru moraju da se nalaze proteini, zdrave masti, vlakna i zeleno povrće. Ova kombinacija reguliše više od osam hormona gladi u telu i reguliše nivo šećera u krvi", ističe Leveg.

3. Bavite se bilo kakvom vrstom fizičke aktivnosti

"Ljudi me stalno pitaju kakvo vežbanje je najbolje za mršavljenje. Moj odgovor je - šta god vam se sviđa. Radite ono što vas usrećuje i u čemu možete da budete dosledni, jer je doslednost najvažniji faktor uspeha u vežbanju. Zapamtite - cilj je da se osećate srećno, a da preterujete sa teškim vežbama i sve sebi uskraćujete", zaključuje Keli.

(Stil.kurir.rs)

Tri dana se hranite ovako: Metabolizam kreće da radi, kilogrami spadaju kao od šale!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs