Moćna kombinacija

Koliki mi je bio stomak, svi su mislili da sam trudna: Žena probala ovaj recept i prepolovila se!

Očajnička vremena zahtevaju očakničke mere - ustala sam ujutru i popila groznu mešavinu što sam brže mogla. Već posle nekoliko minuta ostala sam u šoku
Fitnes & Nutricija
18:30h Autor:
Koliki mi je bio stomak, svi su mislili da sam trudna: Žena probala ovaj recept i prepolovila se!
Foto: Ilustracija / Thinkstock

"Nikada nisam verovala u čudesne napitke, alternativnu medicinu i savete koje ljudi ostavljaju na internetu, ali onda se sve promenilo", kaže jedna žena koja je odlučila da na sebi isproba eksperiment sa jabukovim sirćetom.

"Duže vreme sam imala problem sa varenjem. Mučili su me zatvor, gasovi i nadimanje. Posle svega što pojedem, stomak bi mi se naduo kao balon, a ja sam se osećala kao da varim kamen.

Probala sam sa probioticima, koji su kratkotrajno pomagali, kao i sa drugim lekovima, lakšom ishranom i dijetama, ali ništa nije donelo željeno poboljšanje.

Onda mi je mama rekla da svako jutro na prazan stomak popijem čašu mlake vode sa dve kašike jabukovog sirćeta i kašikom meda. Po običaju sam prevrnula očima i momentalno zaboravila da mi je bilo šta slično predložila. Ipak, kada sam se uveče presvlačila, videla sam u ogledalu kako mi izgleda stomak... Svako bi pomislio da sam trudna...

Za 30 dana, sva odeća će vam biti velika: Dva sastojka i voda, najjači sagorevač masti! (RECEPT)

Zbog toga sam rešila da očajnička vremena zahtevaju očajničke mere! Ustala sam ujutru i popila groznu mešavinu što sam brže mogla. Na moje iznenađenje posle samo nekoliko minuta sam trčala u toalet!

Nisam bila sigurna da li je slučajnost ili napitak zaista funkcioniše, ali popila sam ga i sledeće jutro. Nisam odmah trčala u toalet, ali dok sam se ja spremila i našminkala, on je opet odradio posao.

Zbog toga sam odlučila da odbacim sva svoja prethodna ubeđenja o alternativnoj medicini i već mesec dana svako jutro pijem svoj napitak.

Ne mogu da kažem da čini čuda, ali ja se osećam neuporedivo bolje, stomak mi nije toliko naduven, redovno idem u toalet i izgledam mnogo bolje u uskim farmerkama! Probajte i sami ako mi ne verujete", zaključila je žena.

Tri dana po 2 kašike i salo se više neće taložiti: Ko ovo proba, više se ne goji! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs