Za nju je vreme stalo

Neprolazna lepota Bo Derek: Seks simbol i u 58. godini! (FOTO)

Glumica je veliki protivnik estetske hirurgije i ponosi se svojim prirodnim izgledom
Vip priča
22:02h Autor:
Neprolazna lepota Bo Derek: Seks simbol i u 58. godini! (FOTO)
Foto: Profimedia

Devojka po imenu Meri Ketlin Kolins bila je sasvim obična mlada dama iz Kalifornije, dok je 1979. godine romantična komedija Desetka nije lansirala na sam vrh popularnosti i predstavila kao pravi seks simbol.

Nakon toga, pod umetničkim imenom Bo Derek, snimila je brojne filmove, radila kao manekenka i fotomodel, ali se i nekoliko puta fotografisala sa magazin Plejboj.

U 6. deceniji parira mnogo mlađim glumicama - Monika Beluči je najstarija Bond devojka ikada! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U svojoj 23. godini, postala je san muškaraca širom sveta i predmet zavisti žena, ali se još tri godine ranije, u svojoj dvadesetoj godini, udala za reditelja Džona Dereka, sa kojim je i bila sve do njegove smri 1998. godine.

U 61. godini izaziva zavist mnogo mlađih žena - Lajla otkriva neverovatan izvor mladosti! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Danas, Bo ima 58 godina, ali i na kraju šeste decenije ona nastavlja da pleni svojim izgledom, isto kao u mladosti! Njena figura može se uporediti sa telom mnogih 20-godišnjakinja, dok ni na njenom licu vreme nije ostavilo mnogo traga.

"Nikada nisam shvatala lepotu ozbiljno. Ali znam da vam ona može otvoriti mnoga vrata i odvesti vas daleko", rekla je Bo u emisiji Opre Vinfri i dodala da svoj izgled duguje veganskoj ishrani i redovnim treninzima. Takođe, glumica je veliki protivnik plastične hirurgije.

"Kada vidite ženu koja je imala estetsku korekciju, odmah to znate, jer se prosto vidi da je nešto izgubila. Verovatno prirodni izraz lica, nešto po čemu je jedinstvena", istakla je ona.

Britani (24) pre i posle povećanja usana - Sada cenim ono što mi je priroda dala! (FOTO, VIDEO)

Od smrti supruga Bo je dugo bila sama, ali je ljubav ponovo iskusila kada je 2002. godine upoznala 6 godina mlađeg glumca Džona Korbeta, poznatom po ulozi Ejdana u seriji Seks i grad. Njih dvoje su zajedno i i dalje žive ljubav koja ih je pogodila iz vedra neba, na prvi pogled.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs