Jako jednostavno

Kako sam smanjila strije nakon porođaja: Prirodnim načinom postigla odlične rezultate!

Jedna žena otkrila je kako se nakon trudnoće, perioda tokom kojeg gotovo svaka buduća mama ima problema sa strijama, izborila sa ovom pojavom
Nega
15:12h Autor:
Kako sam smanjila strije nakon porođaja: Prirodnim načinom postigla odlične rezultate!
Foto: Thinkstock

Strije su vidljive linije na površini kože, a najčešće se pojavljuju na stomaku, butinama, nadlakticama, zadnjici i grudima. Jedna žena otkrila je kako se nakon trudnoće, perioda tokom kojeg gotovo svaka buduća mama ima problema sa strijama.

"Iako je trudnoća moj glavni razlog zbog kojeg su mi nastale strije. Drugi razlozi za pojavljivanje strija uključuju naglo debljanje ili mršavljenje, brži rast, nasledni faktor, stres i promene fizičkog stanja žene.

Bez strija ovog leta: Domaći preparat od šećera! (RECEPT, VIDEO)

One mogu da poljuljaju samopouzdanje, ali srećom postoje i određeni prirodni načini na koje možete da smanjite njihov izgled.

Ja nisam verovala, ali nakon što mi je prijateljica preporučila, pokušala sam i rezultati su me iznenadili. Moram da napomenem, nisu skroz nestale, ali se jesu znatno smanjile. Posle sam saznala zašto ovo deluje.

Reč je o soku iz krompira. Sok od krompira je odličan prirodni lek protiv strija, jer sadrži vitamine i minerale koji podstiču rast i obnovu ćelija kože.

8 besmislica o celulitu: Mnogi su naseli na njih!

Krompir isecite na deblje kolutove i njima trljajte zahvaćeno područje par minuta vodeći računa da sok od krompira "pokriva" pomenuto područje. Sačekajte da se sok osuši pa ga isperite mlakom vodom. Tretman ponavljajte svakodnevno.

Ja sam bila uporna i svaki dan koristila. Onda sam se setila da narendam krompir i da tako oblažem kožu. Nadam se da ću ostati anonimna, ali želim da svaka žena pokuša i bude zadovoljnija svojim izgledom kao ja sad."

Test trudnoće drevnih Egipćana: Jednostavna i tačna tehnika!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs