Nije loše znati

Daleko od lepog: Najveće modne greške koje većina žena pravi! (FOTO)

Na drugom mestu našao se veš koji viri, posebno bratele od brushaltera
Moda
21:54h Autor:
Daleko od lepog: Najveće modne greške koje većina žena pravi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Novo istraživanje koje je sproveo eBay dalo nam je uvid u najčešće modne greške, a na prvom mestu se našao animal print, tačnije prenaglašen dezen, koji se nosi bez umirujućih i jednostavnih komada.

Dakle, haljine sa ovim dezenom se uvek nose sa jednobojnim blejzerom i takođe smirenim, jednostavnim detaljima, bez previše upadljivog nakita.

Letnji hit: Maksi haljine, praktične i moderne! (FOTO)

Na drugom mestu našao se veš koji viri, posebno bratele od brushaltera. Ovde nije potrebno dodatno objašnjenje, jer u moru izbora, najlakše je pronaći odgovarajući veš, kod brushaltera su to oni bez ili sa silikonskim bretelama.

Previše uska odeća je zauzela treće mesto. Ukoliko nema vaše veličine, a baš morate da imate taj komad, bolje je uzeti veći broj, koji će krojačica srediti, nego dovoditi sebe u situaciju da izgledate kao da ste pozajmili odevni komad od sitnije prijateljice.

Četvrto mesto
pripada
večernjim kombinacijama koje se nose danju, a odmah iza se nalaze trenerke , koje se jednostavno nose po kući, u teretani ili eventualno za šetnju oko zgrade.

Izbegnite 3 najčešće modne greške koje pravi većina žena: Holivudski stilisti vas savetuju kako!

Šesto mesto pripalo je detinjastoj obući, dok je na začelju liste dupli denim, koji može da izgleda veoma šik, ali spada u red trendova koje je teško poneti na pravi način.

Jedno veliko NE: 10 stvari koje nijedna žena ne sme da nosi na posao!

Zanimljivo je da su se na strani najvećih modnih grešaka našle tri sestre Kardašijan/Džener klana, dok su modne pobednice Tejlor Svift, Rouzi Hantington-Vajtli i Aleksa Čang.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs