Pronađite inspiraciju

Letnji hit: Maksi haljine, praktične i moderne! (FOTO)

I na vrelom asfaltu i dok idete do plaže, duge haljine su odličan komad koji ne zahteva puno, a može da izgleda otmeno i ležerno
Moda
22:44h Autor:
Letnji hit: Maksi haljine, praktične i moderne! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepršave duge haljine neizostavan su deo letnje garderobe. Idealne su za svaku priliku, čak i za posao. Njihova prednost je u tome što pristaju svakoj figuri - širi modeli sakrivaju sitne nedostatke, dok uži naglašavaju ženstvene obline.

Jedno veliko NE: 10 stvari koje nijedna žena ne sme da nosi na posao!

Ovako ih nose poznate dame:

Šarene haljine najbolje se slažu s drvenim nakitom, a jednobojne će doći do izražaja uz kratku teksas jaknu, prsluk ili sako u nekoj veseloj boji.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Izbor printova je toliko bogat, da će svaka dama pronaći nekoliko komada za sebe, a možete ih naći svuda: od jeftinijih prodavnica odeće neimenovanih proizvođača do ultra poznatih marki.

Maksi haljine možete nositi i sa ravnom i sa obućom sa štiklama. Ukoliko ste nižeg rasta, odlično će izgledati sa platformama. Ukoliko imate koji kilogram viška, možete da obujete trendi klompe sa debljom potpeticom, a one više dame će sjajno izgledati u rimljankama.

Mršavicama najbolje stoje modeli sa tanjim bretelama, dok su punijim ženama namenjene one sa kraktim rukavima.

Marama i makaze: Kako da za 5 minuta napravite letnje šik sandale!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Izbor dekoltea zavisi od prilike, ali i toga da li želite da naglasite grudi ili ne. Ukoliko imate manje grudi, upotpunite izgled masivnim ogrlicama, koje su obeležile proleće, ali i leto 2014. godine.

Maksi haljine ne znaju za godine, te ih mogu nositi i devojčice i tinejdžerke, kao i žene u 70-im godinama. Naravno, različito životno doba, profesija i mesto na kom nosite svoju maksi haljinu najviše utiču na odabir modela, printa, izreza i naravno aksesoara, poput kaiša, nakita ili šešira.

Glamur Jovanke Broz: Najlepše odevne kombinacije modne ikone prošlog veka! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs