Samo jedna stvar je važna

Zbog ovoga će svaka žena izgledati jeftino: 10 katastrofalnih modnih grešaka!

Ako želite da izgledate kao dama, nikad sebi ovo ne smete da dozvolite
Moda
20:56h Autor:
Zbog ovoga će svaka žena izgledati jeftino: 10 katastrofalnih modnih grešaka!
Foto: Shutterstock

Kada je u pitanju odabir stila, teško da postoji pogrešno i ispravno. Možete da izgledate otmeno, elegantno, pankerski, opušteno, fensi, kako god. Jedino je važno da ne izgledate jeftino!

Mnogo puta samo mali detalj zna da upropasti čitav izgled i da čak i od inače otmenoj dami učini da izgleda kao da nema ni ukusa, ni stila. Sledeći su najgori i uvek, ali uvek ih treba izbegavati!

Previše šljokica i cirkonaSvaka odeća i svaki modni detalj imaju svoju namenu i stvoreni su za određenu priliku. Ako čak i u sportskim izdanjima obavezno nosite šljašteću bižuteriju, cirkone na farmerkama i bluzama, to neće izgledati nimalo otmeno. Zračite svakog dana svojom ličnošću i osmehom, ne tonom šljokica!

Formula oblačenja koja od svake žene pravi divu: Zato Melanija uvek izgleda besprekorno! (FOTO)

Isticanje brendaProizvođači kopija proizvoda velikih svetskih brendova obožavaju ljude koji vole da istaknu marku brenda, odnosno njegove kopije. Kada vaša tašna iznad šnale ima ogromnim metalnim slovima ispisano "Dior", "Luis Vuitton" i slično, ne samo da vam se niko neće diviti, već će vas svi smatrati iskompleksiranom osobom. Imajte u vidu - najskuplji brendove retko gde ističu svoje ime, izuzev na etiketi ili postavi!

A post shared by RD (@missirynad) on Aug 6, 2017 at 12:52pm PDT

Nesrećne kombinacije printovaTačkice i pruge su jedna od najozloglašeniji i još nismo upoznali osobu koja je uspela da ih spoji, a da to izgleda lepo. Uz haljinu sa printom ponesite jednobojne cipele i torbu, samo povedite računa da se boje slažu.

Niko ne nosi slojeviti stil kao ona: Upoznajte blogerku koja je prosto kul (FOTO)

A post shared by Stay Chiic (@staychiic) on Aug 11, 2017 at 9:53am PDT

Bele cipeleUkoliko u pitanju nisu patike, vrlo verovatno će to biti pravi modni promašaj. Bele salonke sa štiklom lepo će se uklopiti, na primer, sa crvenom haljinom sa belim tufnama, ali iz sve ostalo - mnogo rizikujete.

Kupite kvalitetno ili ne kupujte uopšteNeke stvari su jednostavno napravljene da budu skupe i nemaju svoju jeftiniju verziju. To se najviše odnosi na garderobu, recimo do čipke. Imitacija čipke nije nimalo kvalitetna, i već posle nekoliko pranja imaćete rupice na sve strane.

U avgustu dominira narandžasta boja: Ovako to rade žene sa stilom! (FOTO)

A post shared by m e ! k a (@meikawoollard) on Aug 8, 2017 at 10:08pm PDT

Drečave bojeNeonske boje su super izbor za tematsku žurku ili Noć veštica, ali u svim ostalim prilikama, svaki pokušaj da drečave boje lepo uklopite u odevnu kombinaciju osuđen je na propast. Boje mogu da budu intenzivne, ali "vrišteće" nikako.

A post shared by jullee shop (@julleeshop) on Aug 11, 2017 at 5:09am PDT

Kilogram nakitaKada je reč o nakitu, uopšte nije poenta da u jednom trenutku ponesete i glomazne minđuše, i ogrlicu napravljenu od 15 lančića, i ogroman prsten i šljašteći sat. Sa nakitom je najvažnije biti umeren. Na primer, pun pogodak su diskretne minđuše, lep sat i torbica sa lancem umesto kožnog kaiša.

Povratak čuvene plastične torbice: Vratiće vas u detinjstvo! (FOTO)

A post shared by Native Gem (@native_gem) on Aug 9, 2017 at 7:59am PDT

Veličina mora biti prava"Malo mi je veliko" i "malo mi je malo" apsolutno ne dolaze u obzir. Da bi vam garderoba stajala, mora da bude u vašoj konfekcijskoj veličini. Sve ostalo izgleda jeftino i, bez uvrede, seljački, naročito kada je u pitanju tesna haljina iz koje sve kipi.

HulahopkeNajlon čarape u kombinaciji sa sandalama, hulahopke koje vire iz farmerki i šljašteća likra su apsolutno Ne! Bar ako ne želite da izgledate jeftino.

Svetski modeli nose najvreliji letnji trend: Kupaći kostim za najhrabrije(FOTO)

A post shared by @collant_lover on Aug 11, 2017 at 10:40am PDT

Donji veš na izvol'teKoliko god Kardašijanke obožavale ovaj trend, grudnjak ispod potpuno providne bluze ili isuviše dubokog dekoltea ne dolazi u obzir za dame. O donjem vešu da i ne govorimo.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs