Pogledajte

Tvid i biseri u prvom planu: Šanel revija ostavlja bez daha! (FOTO)

Neiscrpan izvor inspiracije za Karl Lagerfelda jeste tvid - nasleđe Madmoazel Koko
Moda
12:58h Autor:
Tvid i biseri u prvom planu: Šanel revija ostavlja bez daha! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 15 Foto: Fonet

Karl Lagerfeld, s vremena na vreme transformiše tradicionalni Grand Palais za reviju brenda do neprepoznatljivosti, gradi supermarkete, aerodrom ili bistro, a ovaj put glavna teza revije bio je Front Row Only - umesto uobičajenih linearnih pisti modeli su prolazili kroz lavirint sa mnoštvo redova sedišta raspoređenih tako da se prikažu svi gosti koji su sedeli u prvom redu.

Karl Lagerfeld oštar prema udavači: Pipa Midlton je ružna!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

U ovom trenutku, u prvom redu su stilisti, kupci, modni novinari i prijatelji brenda, rame uz rame sa Farel Viliamsom, Miroslavom Dumom, Karoline de Maigret, Renate Litvinove i mnogih drugih poznatih ličnosti.

Foto: AP
Foto: AP

Neiscrpan izvor inspiracije za Karl Lagerfelda jeste tvid - nasleđe Madmoazel Koko. Nova kolekcija napravljena je uglavnom od jednog od glavnih materijala, tvida u kombinaciji sa biserima.

Najbolje haljine sa Nedelje mode u Parizu 2016: Od čipke i veza, preko svile i tila! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mnoge biserne niti nosile su se jedna iznad druge – kao dodatak i uvek povezani sa likom Koko Šanel. Počevši sa blokom koji se sastoji od tumačenja legendarnih jakni od tvida u roze boji i teksasa, predstavljene su i one u prigušenim bojama: crna, teget, siva i u praškastim nijansama.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Na reviji smo videli obimne mantile, jakne i kapute sa dvorednim kopčanjem u kombinaciji sa funkcionalnim džokej čizmama.

Ne postoji ružna žena, samo lenja: Ove modne savete ne smete propustiti!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Revija je završena u crno-belom bloku boja, koji uključuje luksuzne haljine od finog šifona i čipke, ukrašene karnerima i dodacima od kože.

Konačni akord revije bio je pojavljivanje maestra - Karl Lagerfelda koji je za ruku vodio Godson Hudson Kroniga, 7-godišnjeg klinca koji je u više navrata učestvovao u Šanel revijama, pa čak i u jednoj od reklamnih kampanja brenda.

U galeriji ispod teksta pogledajte preostale fotografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs