Neka joj je rekao

Karl Lagerfeld oštar prema udavači: Pipa Midlton je ružna!

Ekscentrični modni kreator, koji je i ranije iznosio kritike na račun izgleda poznatih ličnosti, veruje da Kejtina sestra treba da krije svoje lice u javnosti
Celebrities
01:22h Autor:
Karl Lagerfeld oštar prema udavači: Pipa Midlton je ružna!
Foto: AP/Profimedia

Ekscentrični modni kreator, Karl Lagerfeld, koji je i ranije iznosio kritike na račun izgleda poznatih ličnosti, veruje da Pipa Midlton treba da krije svoje lice u javnosti.

Legendarni Karl, koji je veliki fan Kejt Midlton smatrajući da je ona prava žena za princa Vilijama, nije baš oduševljen njenom mlađom sestrom.

Lažljivica Koko Šanel: Gazila preko svih da bi uspela!

"Kejt Midlton ima divnu figuru i ona je prava devojka za tog momka. Volim takav tip žene, volim romantičnu lepotu. Ipak, njena sestra je druga priča. Ne sviđa mi se njeno lice. Ne bi trebalo da ga pokazuje u javnosti", rekao je on.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kreator je takođe pomenuo i Viktoriju Bekam za koju ima samo reči hvale.

"Imala je karijeru pevačice. Ima prelepog muža, zdravu decu i gradi karijeru u modi. A takvo telo posle četvoro dece nema puno ljudi", izjavio je Lagerfeld za magazin Grazia.

Razuzdana Elizabet Tejlor: Otkriveno čime je ucenjivala muškarce! (FOTO)

"Ona je veoma disciplinovana. Imamo iste navike kada je ishrana u pitanju. Uradili smo celo slikanje gde je ona bila stilizovana kao Koko Šanel za manje od tri sata".

Vojvotkinja od Kembridža često je na meti kritika da je previše mršava, ali niko ne osporava njenu otmenost i eleganciju. Ipak, za njenu mlađu sestru govore da ima telo atletičarke, a lice seljančice.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs