jesenji trend

Najpopularnija boja: Ove jeseni nosimo puderasto roze u svim kombinacijama! (FOTO)

Puderasto roze boja je obeležila celu prošlu godinu

Moda
14:02h Autor:
Najpopularnija boja: Ove jeseni nosimo puderasto roze u svim kombinacijama! (FOTO)
Roze je i dalje u trendu, Foto: Profimedia

Od samog početka 2016. godine, nijanse nežnih tonova ružičaste boje su obojile sve od najistaknutijih trendova iz modnog sveta do dekorativnih detalja za uređenje doma.

Parola snađi se: Kako da se obučeš otmeno, uz minimalni budžet! (FOTO)

U modnom svetu, puderasto roze tonovi svoje su mesto pronašli ne samo unutar najnovijih trendova koje su donele sezone proleće/leto i jesen/zima prošle godine, već su obojili i neke od večnih klasika koji se uvek zadržavaju unutar naših ormara. Nežne ružičaste majice zamenile su one bele, patike u pink boji u nekoliko su dana nestajale s polica, a farmerice nikad nisu izgledale romantičnije i više kul od kada su spojene sa nežnim ružičastim nijansama. Vladavina ružičaste boje nastavila se i u 2017. godini. Iako su novu sezona već na samom početku obeležile neke druge boje, nežna ružičasta i ove će jeseni pronaći svoje mesto unutar trendi kombinacija.

Bez ovog modnog klasika ne možemo: 10 ideja kako nositi dolčevitu ove jeseni (FOTO)

Istovremeno romantična, nežna i svestrana, puderasto roza je savršeni odabir unutar jesenjskog ormara koji razbija monotoniju njegove neutralne i zagasite palete i unosi svežinu unutar svakodnevnih jesenskih kombinacija. Savršeni spoj puderasto ruzih komada će i ove sezone pronaći u neutralnoj paleti kao uvek sigurnom odabiru i plavim farmerkama za ležerne jesenjske kombinacije.

Od jarke crvene do dubokih tonova bordo boje, nijanse crvene će u kombinaciji s nežnim puderastim tonovima stvarati istovremeno najženstvenije kombinacije inspirisane trendovima ove jeseni.

Kako omiljene puderasto roza komade nositi ove sezone?

Nekoliko odličnih predloga pronašli smo u ormarima naših omiljenih Insta devojaka...

Topli, ležerni, ultra moderni: Najlepši kardigani koji će se nositi ove jeseni! (FOTO)

Објава коју дели Olivia (@livpurvis) дана

Објава коју дели Olivia (@livpurvis) дана

Објава коју дели Mary Seng (@happilygrey) дана

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs