uvek skockane

Parola snađi se: Kako da se obučeš otmeno, uz minimalni budžet! (FOTO)

Bilo bi sjajno kada bi većina komada iz naše garderobe bila napravljena od visoko kvalitetnih materijala poput svile i kašmira jer se ponekad čini kako i najobičnija odevna kombinacija izgleda mnogo luksuznije uz dodatak neke od navedenih tkanina

Moda
15:02h Autor:
Parola snađi se: Kako da se obučeš otmeno, uz minimalni budžet! (FOTO)
Olivija Palermo, Foto: Profimedia

Zahvaljujući beskonačnim mogućnostima koje pruža igranje stilskim trikovima, nije potrebno posezati za skupocenim komadima, već je uz malo kreativnosti vašu garderobu moguće osvežiti i podići na sasvim novi nivo, i to uz pomoć sledećih 8 trikova.

1. Igra neutralnim bojama

Објава коју дели Elin Kling (@elinkling) дана

Krem, bež i ostale nijanse iz spektra neutralnih boja sjajno pristaju uz većinu drugih boja, a ukoliko se odlučite na kombinaciju više neutralnih nijansi, vaš outfit poprimiće luksuznu notu iako za njega niste izdvojili preteranu svotu novca.

Nekoliko ideja kako stilizovati belu majicu: Modni klasik na sto načina! (FOTO)

2. Klasična košulja i sako

Dobar sako i obična bela košulja svakoj kombinaciji mogu dati dozu otmenosti, a uz njih ćete u bilo kojoj prilici izgledati doterano i spremno za pojavljivanje na formalnijim okupljanjima.

"Zahvaljujući beskonačnim mogućnostima koje pruža igranje stilskim trikovima, nije potrebno posezati za skupocenim komadima"

Jednostavnost i udobnost: Blogerka sa sjajnim smislom za modu (FOTO)

3. Uskladite boje

Објава коју дели Tamara Kalinic (@tamara) дана

Poznato je modno pravilo o usklađivanju boje vaših torbe i cipela, ali ponekad se odvažite upariti i neke druge komade, poput džempera i šešira sa torbom koju nosite pa tako dodatno naglasite svoju kombinaciju ključnim koloritom.

10 komada odeće koji vas čine duplo atraktivnijom: Muškarci presudili! (FOTO)

4. Monohromatske kombinacije

Објава коју дели Elin Kling (@elinkling) дана

Obucite se od glave do pete u belo-crnu ili bilo koju drugu monohromatsku kombinaciju te svoju pojavu bez preteranog truda obogatite dozom elegancije.

Blogerka sa stilom koji oduzima dah: Kjara Feranji (FOTO)

5. Igra proporcijama

Објава коју дели Elin Kling (@elinkling) дана

Ponekad outfiti mogu izgledati dosadno i nemaštovito zbog njihovog klasičnog i već viđenog načina stilizovanja, ali ako recimo košulju opušteno izvadite iz pantalona pa preko nje prebacite glomazni kardigan, neočekivane linije i proporcije vašu kombinaciju mogu učiniti mnogo intrigantnijom i vizualno zanimljivijom.

Romantično venčanje prepuno emocija: Mlada je nosila čipkanu haljinu, oboje su plakali sreće! (FOTO)

6. Metalik detalji

Објава коју дели Amanda Shadforth (@oraclefox) дана

Posegnite za komadima koji na sebi imaju srebrne ili zlatne detalje poput zanimljive dugmadi, patentnih zatvarača ili drugih detalja koji mogu skrenuti pažnju i zameniti ulogu nakita.

Zaboravite na tesne i iscepane farmerice: Žene su prezadovoljne, ovo je hit model jeseni! (FOTO)

7. Održavajte sjaj kožnih cipela

Објава коју дели Amanda Shadforth (@oraclefox) дана

Ukoliko pogled na vaše cipele ostavlja utisak kao da ne držite do njih, vreme je da ispravite to. Održavanje sjaja na cipelama, ali i njihovog celokupnog stanja, ostaviće utisak da posedujete oko za detalje.

Niko ne nosi slojeviti stil kao ona: Upoznajte blogerku koja je prosto kul (FOTO)

8. Prebacite kaput preko ramena

Објава коју дели Elin Kling (@elinkling) дана

Ležerna kombinacija poput obične majice kratkih rukava i farmerica može dobiti luksuzniji štih ukoliko je odlučite zakružiti balonerom koji ćete, poput pravih svetskih trendseterki, elegantno prebaciti preko ramena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs