Vreme je za odluku

Šta obući za novu godinu: 5 glavnih novogodišnjih trendova (FOTO)

Haljina sa dubokim V dekolteom je jedna od glavnih modnih, novogodišnjih trendova ukoliko vam je potrebna svečana i elegantna haljina i želite da izgledate prefinjeno
Moda
21:52h Autor:
Šta obući za novu godinu: 5 glavnih novogodišnjih trendova (FOTO)
Foto: Profimedia

Ukoliko u poslednjem trenutku treba da odlučite šta da obučete za doček Nove godine, pogledajte listu glavnih novogodišnjih modnih trendova.

CrvenaZaboravite na svakodnevnu rutinu. Umesto crne klasike za novogodišnju noć odaberite seksi crvenu. Predlažemo crvenu haljinu sa golim ramenima ili olovka suknju u minimalističkom stilu, ali važno je da crvena bolja od drugih boja, ističe žensku siluetu i oslobađa vašu unutrašnju zavodnicu. Crvena može biti haljina i aksesoari.

Modni urednici otkrivaju: 4 cake da uvek izgledate tip top!

Ponoćni sjajHaljine u metalik nijansama - srebrna, zlatna i obojene metalik šljokicama su odlična alternativa za one koji žele da dišu u opuštenoj atmosferi uz novogodišnje disko energetske note. Moderne siluete sa futurističkim krojevima i originalnim dodacima omogućavaju mnogo eksperimentisanja. Modni dodaci - torbice, nakit i šminka takođe mogu biti obasjani sjajem za svečane noći.

Lupita Najongo u metalik haljini: Toaleta sa kristalima apsolutni hit na crvenom tepihu! (FOTO)

Haljina sa dubokim V-dekolteomHaljina sa dubokim V dekolteom je jedna od glavnih modnih, novogodišnjih trendova ukoliko vam je potrebna svečana i elegantna haljina i želite da izgledate prefinjeno. Naglasite haljinu delikatnim nakitom i naravno ne zaboravite na visoke potpetice kako bi izdužile svoju figuru.

Kožne helanke, modni hit koji ne odlazi u zaborav: Nosite ih kao slavni modeli! (FOTO)

Mini haljinaJoš jedan veliki trend za doček Nove godine 2016 je ultra kratka haljina i mini suknje. Možete odabrati mini suknju sa svetlucavim detaljima ili lepršavu mini haljinu u baby doll stilu.

Kako da se obučete kao dama: 8 ključnih trikova za prefinjen izgled! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Somot i plišPliš je veoma moderan ove jeseni i zime. Ljubitelji klasičnih aristokratskih plišanih odela mogu nositi svoje omiljeno odelo od pliša u novogodišnjoj noći, ispunjavajući prostoriju plemenitim bojama. Možete izabrati haljinu ili suknju od pliša, a preporučujemo da birate duboke boje poput raskošne plave, zelene, crne, boje burgundca ili zlatno žute.

Najvažnije modno pravilo za zimu: Treba da znate!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs