Prelepa

Saudijska princeza odbacila tradicionalnu odeću: Ceo svet se divi njenom modnom stilu! (FOTO)

Ona je žena sa ciljom. Želja joj je da promeni svet na bolje
Moda
10:10h Autor:
Saudijska princeza odbacila tradicionalnu odeću: Ceo svet se divi njenom modnom stilu! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Ameerahaltaweel1_

Amerah Al Tavel je tridesettrogodišnja princeza iz Saudijske Arabije koja inspiriše svojom željom da svet promeni na bolje.

Naime, princeza Amerah je prelepa, hrabra, samouverena i žena sa ciljem. Ona se hvata u koštac sa ljudskim problemima ne samo u Saudijskoj Arabiji, već i u svetu. Do sada je posetila 70 zemalja u želji da im pomogne da reše svoje najteže probleme. Uspela je da napravi utočište u Zapadnoj Africi, pruži pomoć žrtvama poplava u Pakistanu, otvori Centar za islamske studije na Univerzitetu u Kambodži, a predvodi misiju da pomogne Somaliji.

Saudijska princeza najveća modna ikona današnjice: Njoj se klanjaju kreatori ekskluzivne odeće!

Ona je jedna od prvih žena u Saudijskoj Arabiji koja je odbila da nosi tradicionalne haljine koje prekrivaju celo telo, ali njen modni stil je uvek u dodiru sa njenom tradicijom.

One su arapske boginje stila: O ovim ženama bruji čitav modni svet! (FOTO)

Nije samo garderoba to po čemu se izdvaja princeza Amerah. Naime, ona vozi autobomil, ima visoko obrazovanje stečeno u Sjedinjenim Američkim Državama kao i diplomo iz poslovne administracije. Amerah smatra da bi svaka žena u njenoj zemlji morala da dobije pravo da sama odluči da li će se školovati i nositi tradicionalnu odeću.

Princeza Amerah je savršen primer osobe sa neverovatnom lepotom, britkim umom i blagim srcem. Ljudi kao ona su u stanju da promene svet na bolje.

Zovu je boginjom stila: Supruga katarskog šeika o kojoj bruji ceo svet! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs