Neverovatno

Modni bum za jesen 2016. godine: Nose se haljine preko pantalona! (FOTO)

Budite orginalne i isprobajte novi trend koji je već sad osvojio svet
Moda
00:58h Autor:
Modni bum za jesen 2016. godine: Nose se haljine preko pantalona! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/fashionfreaktv

Osim što ćemo i ove jeseni biti upućeni na pastelne boje i neobične kreacije i materijale, desiće se još jedan modni "bum".

Naime, svet mode biće upotpunjenem neobičnim kombinacijama. Jeste li se ikada usudili da iskombinujete haljinu i pantalone? Ove jesni i to će biti "dozvoljeno".

Ranijih godina otkrili smo trendove u vidu "suknja-pantalone" kreacija, kao i "spuštenih" pantalona, ali modni saveti prevazišli su i to.

Poznate dame već su se "uvukle" u ove komade, pa imamo priliku da vidimo na koji način kombinuju pantalone ili džins sa haljinama.

Recimo, elegantna haljina preko najobičnijih farmerica može izgledati veoma seksi, dok bejzik pamučne modele možete spajati sa nešto elegantnijim pantalonama, poput kožnih.

Iako možda sada ne možete da zamislite sebi u nekoj od mogućih kombinacija, pogledajte fotografije i stajlinge koji izgledaju izuzetno kul.

Strukirane haljine istaći će vašu figuru, dok će džins ipak malo ublažiti izgled i dati mu opušteniji ton.

Ovo je najlepša haljina u 2016. godini: Nose je najmoćnije žene sveta! (FOTO)

Takođe, u ovakve kombinacije možete uvrstiti i letnje haljinice na koje ste možda zaboravili još u spetembru. Izvadite ih iz ormana i ukombinujte ih sa zvonastim pantalonama i kaputom koji će čitavoj kombinaciji dati malo ozbiljniji izgled.

Dakle, uparite haljinu zanimljivog dezena, farmerice, blejzer i efektne čizmice, koje su na ovaj način istaknute u prvi plan. Na taj način, haljina će biti manje upadljiva, a svi će se oduševljavati vašom idejom.

10 komada odeće koji vas čine duplo atraktivnijom: Muškarci presudili! (FOTO)

A photo posted by dulaab.com (@dulaab) on Oct 13, 2016 at 9:07am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs