Potpuni hit

Ovo je najlepša haljina u 2016. godini: Nose je najmoćnije žene sveta! (FOTO)

Bela, duga sa čipkom i izrezom - ova haljina je proglašena za haljinu 2016. godine
Moda
11:10h Autor:
Ovo je najlepša haljina u 2016. godini: Nose je najmoćnije žene sveta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Osnivač i dizajner brenda Self Portrait Han Chong niže neverovatne uspehe u modnoj industriji, a na poslednji je izuzetno ponosan jer je jedna od njegovih haljina već proglašena kreacijom godine.

Bela haljina s cvetnim uzorkom čipke u gornjem delu te lepršavom plisiranom suknjom do poda preko noći je postala jedna od najpopularnijih među slavnima pa su je mediji već unapred proglasili komadom godine.

Londonski brend Self Portrait proslavio se krojem romantičnih haljina od laserski obrađene čipke, a sada nastavlja da niže uspehe. Bela haljina od 350 evra našla se u centru pažnje nakon što ju je vojvotkinja od Kembridža obukla za londonsku premijeru filma "A Street Cat Named Bob".

Zatim se ispostavilo da je istu haljinu nosila i poznata bogatašica Paris Hilton na gala večeri Amfar. Dok je Kejt Midlton stajling uklopila uz crvene štikle Đanvito Rosi i torbicu Mulberi u istoj boji, Paris Hilton je izgled obogatila skupocenom tijarom i visećim minđušama.

Otkriveno je da joj nije odolela ni kćerka šefa Formule 1 Tamara Eklston. Ona je u haljini pozirala za britanske novine Evening Standard.

10 komada odeće koji vas čine duplo atraktivnijom: Muškarci presudili! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs