Postaje njen zaštitni znak

Ivanka Tramp poput Brižit Bardo: U Belu kuću uvela smeli trend! (FOTO)

Uglavnom je do sada nosila ozbiljne uniformisane haljine, ali ovom trendi modelu ipak nije mogla da odoli
Moda
21:08h Autor:
Ivanka Tramp poput Brižit Bardo: U Belu kuću uvela smeli trend! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ivanka Tramp u poslednje vreme ne izlazi iz haljina spuštenih ramena koje bi mogle da postanu njen zaštitni znak. Iako je, poput svake druge poslovne žene, prva ćerka Amerike i očeva desna ruka uglavnom nosila ozbiljne uniformisane haljine, Ivanka nije mogla da odoli trendi modelu koji je nedavno nosila i tokom sletanja u Vašington.

Modni trik Ivanke Tramp: Trend koji kopiraju žene širom sveta! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prva američka porodica tada se vraćala sa dvonedeljnog odmora iz Džerzija, pa se zaputila pravac u Belu kuću, u kojoj nisu uspeli da promaknu fotografima.

Lepa Ivanka iz aviona je izašla u društvu šestogodišnje ćerke Arabele i jednogodišnjeg sina Teodora, koji je iz majčinog naručja bezbrižno posmatrao paparace okupljene na aerodromu. Miljenica i najstarija ćerka predsednika Trampa obukla je belu retro haljinu 'A' kroja na kopčanje brenda Reformation.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Jednostavna midi haljina golih ramena lepoj Ivanki je stajala kao salivena, a nismo mogli da ne primetimo da ona u poslednje vreme rado nosi odevne komade spuštenih ramena u stilu slavne francuske glumice i ikone stila 60-ih Brižit Bardo.

Baš kao što je Mišel Obama popularizovala haljine koje otkrivaju ruke, Ivanka Tramp je na dobrom putu da njen zaštitni znak postanu gola ramena. Iako ovaj trend i nije uobičajen izbor koji se viđa u Beloj kući, otkako joj je svetla reflektora preuzela Melanija, ona se sve slobodnije oblači.

Stroge i dosadne poslovne forme Ivanka je zamenila lepršavim i mladalačkim modnim kombinacijama, a sve češće je možemo videti i u pristupačnoj odeći "high street" brendova.

Melanija Tramp zna najbolje: Ležerna kombinacija koja drastično podmlađuje! (FOTO)

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jun 22, 2017 at 6:00pm PDT

Tako je nedavno na kongresnom pikniku u Beloj kući zablistala u lepršavoj cvetnoj haljini golih ramena, takođe s potpisom brenda Reformation, u kojoj je senzacionalno izgledala.

Nekoliko meseci ranije Ivanka je izabrala crnu haljinu s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana za večeru s japanskim premijerom Šinzom Abeom.

Gola ramena kraljice Leticije: Ležeran kroj koji podmlađuje dame! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prošle godine je lepa Ivanka na finalu US Opena nosila casual beli kombinezon uz koji je kombinovala bele patike i torbu.

Žene, obožavaćete ih: Ovo su trikovi za lepotu Ivanke Tramp!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ne zaboravimo ni prekrasnu crvenu haljinu Rolana Murea sa golim ramenom i bratelom grudnjaka koja se videla na jednoj strani. Skupocena haljina je jedno od zapamćenijih Ivankinih izdanja.

Besprekoran stil Ivanke Tramp: Dama koja ne zna za modne greške!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Feb 28, 2017 at 5:28pm PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs