Vrlo jednostavno

Žene, obožavaćete ih: Ovo su trikovi za lepotu Ivanke Tramp!

Ćerka Donalda Trampa pleni svojom lepotom, a ključ je u jednostavnosti. Njene trikove za lepotu, svaka žena može da primeni
Nega
12:56h Autor:
Žene, obožavaćete ih: Ovo su trikovi za lepotu Ivanke Tramp!
Foto: Profimedia

Kada čujete ime Ivanka Tramp, verovatno su vam prva asocijacija dijamanti, visoke štikle i skupocene haljine, što i nije mnogo daleko od realnosti.

Međutim, ćerka Donalda Trampa ima mnogo jednostavniji stil, ne samo odevanja, već i načina na koji se neguje i održava liniju. Ona nije samo uspešna poslovna žena, već i majka troje dece.

Tramp veruje samo ovoj ženi: Sve što niste znali o Ivanki Tramp!

Foto: AP
Foto: AP

Tokom sve tri trudnoće, i nakon porođaja, bez problema je vratila prvobitnu liniju. Pored redovnih treninga, Ivanka pazi šta jede. Za ručak i večeru obično bira proteine, poput piletine ili ribe. Njen režim ishrane je vrlo jednostavan - teži da joj obroci budu što zdraviji, sa manje kalorija, a opet hranljivi, poput čorbica od povrća. Čorbice od graška i brokolija su joj favorit. Najčešće kupuje organske proizvode.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kada je reč o njenim trikovima za lepotu, uglavnom svaka žena može da ih primeni.

Njena tri omiljena preparata za ulepšavanje su tonirani balzam za usne, rumenilo za isticanje jagodica i puder sa zaštitnim faktorom.

Kao vrlo zauzeta poslovna žena, teži da bude što praktičnija i jednostavnija kada je garderoba u pitanju.

Neobično skroman dom Trampove kćerke: Ovo od nje nismo očekivali! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Ono šta obučem ujutro, u tome se igram sa decom na podu, vozim ih u školu i nosim njihove torbe sa knjigama, a potom idem na poslovne sastanke. Garderoba treba da "radi za nas", jer često nemamo vremena da se presvlačimo", rekla je Ivanka za InStyle.

Bez nakita skoro nigde ne ide jer smatra da upravo modni detalji mogu da oplemene svaku jednostavniju modnu kombinaciju.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Detalji su ključni. Dobra torba i lep komad nakita nenametljivu odevnu kombinaciju podižu na viši nivo", rekla je Ivanka za Harpers Bazaar.

Ono što je možda iznenađujuće, to je da Ivanka ne koristi lak za nokte. Kako je otkrila za InStyle, "Ne stavljam lak za nokte jer nemam vremena da ga menjam, a brzo se pohaba. Ne traje ni tri dana".

Kad je Melanija kročila na podijum, cela sala je ućutala: Svi detalji sa svečanog bala (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs