Oličenje elegancije

Džejson Stejtem i Rouzi Hantington-Vajtli: Najlepši par Holivuda zasenio sve ostale na crvenom tepihu! (FOTO)

Manekenka i glumica Rouzi Hantington-Vajtli osvanula je na premijeri filma 'The Meg' u društvu supruga Džejsona Stejtema, koji se u novom naučno-fantastičnom hororu bori protiv megalodona. Slavni par plenio je izgledom na crvenom tepihu, a posebnu pažnju privukla je lepa glumica koja je za tu priliku uskočila u elegantnu crnu haljinu

Moda
09:12h Autor:
Džejson Stejtem i Rouzi Hantington-Vajtli: Najlepši par Holivuda zasenio sve ostale na crvenom tepihu! (FOTO)
Džejson Stejtem i Rouzi Hantington-Vajlti, Foto: Profimedia

Rouzi Hantington-Vajtli i Džejson Stejtem privlačili su poglede na premijeri novog bioskopskog spektakla o divovskoj morskoj ajkuli 'The Meg' reditelja Džona Turtltauba koji u naše bioskope stiže 23. avgusta. Stejtem se u filmu našao u ulozi bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Džonasa Tejlora, kojeg kineski naučnici iz međunarodnog podvodnog centra pozovu u pomoć nakon što se susretnu oči u oči s morskom nemani.

Rouzi Hantington-Vajtli otvorila vrata svog doma za Vog! (VIDEO)

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Holivudski par je sve vreme tokom poziranja na crvenom tepihu razmenjivao zaljubljene poglede, a posebno oduševljenje izazvala je lepa Rouzi koja je izgledala poput holivudske dive iz vremena glamura 50-ih godina prošlog veka. Odevena u pripijenu crnu haljinu sirena kroja, koja prati liniju tela, plavokosa lepotica je ukrala sve poglede na crvenom tepihu, a kreaciju koju je glumica nosila potpisuje britanska dizajnerka Stela Makartni, koja je zaslužna za drugu venčanicuMegan Markl.

foto: Profimedia

Svoj glamurozni stajling slavna lepotica je upotpunila decentnim crnim Džimi Ču sandalama na petu, torbicom s potpisom dizajnerke Tile Elis, visećim zlatnim minđušama koje je dizajnirao Dejvid Veb i narukvicama s potpisom brenda Beladora.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rouzi Hantington-Vajtli otkrila nekoliko trikova: Ovako se postiže izgled supermodela! (VIDEO)

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

On je faca na filmu i van njega: Životna priča najpopularnijeg akcionog junaka - Džejsona Stejtema! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs