Prija joj promena

Batalila haljine: Opako dobar stajling Melanije Tramp! (FOTO)

Elegantno, poslovno, odmereno, ali i dalje savršeno damski

Moda
Autor:
Batalila haljine: Opako dobar stajling Melanije Tramp! (FOTO)
Foto: EPA / Andrew Harrer

Od kako je u javnosti počela da se pojavljuje sa titulom prve dame Amerike, Melanija Tramp je u rekordnom roku postala jedna od najvećih ikona stila današnjice.

Njenim odevnim kombinacijama oduševljene su žene širom sveta, gde god se pojavi dolazi u sam centar pažnje, a njen damski stil su pripadnice nežnijeg pola masovno počele da kopiraju.

Do sada smo uživali u pogledima na fotografije Melanije u savršenim haljinama, ali, ona je izgleda odlučila da, bar na neko vreme, haljine odloži po strani, i oblači se kao prava poslovna dama od stila - u perfektno skrojenim odelima!

Melanija na venčanju kod prijatelja milionera: Mlada se pokajala što je pozvala! (FOTO)

foto: EPA / Andrew Harrer

Već nekoliko puta u poslednjih nekoliko dana, prva dama Amerike pojavila se u pantalonama, košulji i sakou.

Prvi put je to bilo sivo odelo, modernog kroja i popularnog kariranog desena, drugi put je oduševila javnost u pepito odelu, a sada se odlučila za najstariju, ali i definitivno najelegantniju kombinaciju - crno odelo i bela košulja.

Top 10 odevnih predmeta za jesen: Pokažite da ste dama od stila! (FOTO)

foto: EPA / Andrew Harrer

Nismo navikli da je ovako često viđamo u odelu, ali moramo da priznamo da, kao i uvek, izgleda fantastično. Naravno, ni ovoga puta nije odolela a da ne ponose svoj praktično zaštitni znak - crne stileto cipele sa vrtoglavo visokom potpeticom.

(Stil.kurir.rs)

foto: EPA / Andrew Harrer
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs