Neophodni

Top 10 odevnih predmeta za jesen: Pokažite da ste dama od stila! (FOTO)

Ove sezone uživaćemo u toplim komadima jarkih boja i veselih desena

Moda
11:09h Autor:
Top 10 odevnih predmeta za jesen: Pokažite da ste dama od stila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon dugog toplog leta, znate da će prve kiše i sivilo da donose jesen. Prelaz iz leta u jesen zbunjujuće je vreme unutar svakog ormara.

Iako je vreme da odbacimo lagane letnje komade i omiljeni par sandala od kojih se nismo odvajali nekoliko poslednjih meseci, jednostavne kombinacije omiljene u jesen, poput velikih džempera i nekoliko slojeva najudobnijih materijala još uvek su previše za prve jesenje dane.

Kako bismo bez puno modnih dilema ušetali u prelazno razdoblje, nekoliko ključnih, osnovnih komada biće dovoljno da začinite omiljene letnje komade koji će se zadržati još malo unutar ormara i uz pomoć kojih ćemo osvežiti prve jesenje komade koje ste već vratili u svoju garderobu.

Za maksimalan broj kombinacija koje će u garderobu za prelazno razdoblje uneti svaki sledećih od deset komada, birajte jednostavne linije i klasične krojeve.

Iako su jarke boje i razigrani deseni uvek poželjni kako bismo spojili lake letnje modele i prve jesenjske, pri odabiru deset ključnih komada za garderobu za prelazno razdoblje naglasak stavite na neutralnu paletu boja.

Evo kojih 10 komada modni znalci predlažu za početak jeseni:

1. Kožna jakna

Ove sezone je inspirisana bajkerskom uniformom i obavezni je komad svake dame od stila. Prebačena preko jednostavnih komada ili spojena sa ženstvenim klasicima letnje sezone, kožna jakna će, za razliku od blejzera koji donosi dodir elegantne formalnosti, stvoriti savršeni izgled za prelazno razdoblje.

Najlepši modeli obuće za jesen i zimu: Cipele i čizme za svaki dan! (FOTO)

A post shared by GR (@street.inspired.perfection) on

2. Blejzer

Ove sezone je obavezan karirani blejzer. Ipak, crna boja u našem će ormaru uvek imati posebno mesto i status nezamenljivog klasika. Savršen deo poslovne gaderobe za kojim ćemo rado posegnuti kako bi upotpunili ležernu dnevnu ili večernju kombinaciju!

3. Svilena košulja

Od minimalističkih modela koji nose jednostavne linije inspirisane klasičnom muškom košuljom do ženstvenih krojeva ukrašenih raskošnim volanima ili upečatljivom kragnom, svilena košulja savršena je za prelazno razdoblje kada će jednako dobro izgledati s midi i mini suknjom, farmerkama i poslovnim pantalonama, s prebačenim blejzerom ili kožnom jaknom.

Klasična kombinacija u kojoj ćete uvek izgledati kao milion dolara: Sivi sako i teksas (FOTO)

4. Cvetni desen

Bilo bi fantastično da nabavite neku haljinu sa cvetnim printom koje će idelano obojiti kišne dane.

5. Džemperi jakih boja

Sve prihvatamo - i tanje i deblje pletivo, ali posebno ono koje je jake boje.

Hit boja za jesen: U njoj žena izgleda najprivlačnije!

6. Farmerke

Uvek su u trendu i zadržavamo ih u oramrima bez obzira koje je godišnje doba u pitanju. Osim udobnosti, one su jednostavan komad koji se slaže sa svakom bojom, desenom i svakim modelom topa, majice, košulje ili džempera zbog čega su i nezaobilazan deo garderobe za prelazno razdoblje. Iako se ravni kroj i ove se jeseni ističe kao najpopularniji izbor, uski modeli i zvoncare jednako su poželjne.

7. Midi suknja

Sa ovim ženstvenim komadom nema greške. Slaže se uz svaku obuću, odlična je i uz sportske varijante i idealna je za prelazno vreme.

Šest nezaboravnih "malih crnih haljina" na filmu: One su ih nosile ovako! (VIDEO)

A post shared by BIANCA PETRY (@bianca_petry) on

8. Čizme

Omiljeni par lako možete da kombinujete uz omiljenu suknju ili letnju haljinu. Prebacite blejzer i eto ga, slobodno koračajte po kišnim ulicama.

A post shared by ISSUE_NUMBER (@issue_number) on

9. Kapa

Aksesoar koji je sinonim za hladno vreme ovog puta je u "Baker Boy" obliku! Preporučujemo da nabavite jednu, izgledaćete garantovano šik!

Figura kakvu svaka žena želi za 5 minuta: Kakav trik slavne glumice! (FOTO)

A post shared by Little Lies (@shoplittlelies) on

10. Pantalone sa visokim strukom

Malo klasike iz trenda 80-tih nije na odmet da ponesemo početkom jeseni!

A post shared by Saskia Weigel (@sondereffekt) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs