Pun pogodak

Unuka Grejs Keli na Balu ruža: Prava dama u satenskom Šanel kombinezonu! (FOTO)

Kada vam je porodični prijatelj Karl Lagerfeld, ne morate da brinete oko stajlinga
Moda
01:32h Autor:
Unuka Grejs Keli na Balu ruža: Prava dama u satenskom Šanel kombinezonu! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 4 Foto: Reuters

Bal ruža, 62. po redu, obeležila je prava "ruža" Monaka, princeza Šarlota Kaziragi, piše Elle.rs.

Kada vam je porodični prijatelj Karl Lagerfeld, ne morate da brinete oko stajlinga. Nemoguće je da se desi neka greška, bar u domenu odeće.

Kada se šarmantna Šarlota pojavila na Balu ruža koji sada već tradicionalno organizuje kraljevska porodica Monaka, sve oči su bile uprte u nju. I to s razlogom.

Mlada princeza i verodostojna naslednica i unuka poznate američke glumice, Grejs Keli, za ovu priliku je odenula luksuznu kreaciju francuske modne kuće. Ikona stila i jedna od dama čije stilske bravure imaju samo reči hvale u inostranim medijima, blistala je opredelivši se za klasičan izgled s pravom dozom elegancije.

Naime, Šarlota je na bal došla odevena u satenski kombinezon beličaste boje i širih nogavica, ukrašen sitnim kristalima i biserima. Ipak, sam kombinezon verujemo da ne bi bio tako efektan da preko njega nije obukla proziran ogrtač zlatkaste boje od svetlucavog muslina.

Prolećna kreacija Šanela istakla je princezinu nežnu lepotu, njenu prelepu kestenjastu kosu i vitku figuru. Za finiš, mlada Šarlota izabrala je zlatnu klač torbicu i satenske cipele sa zlatnom, vrtoglavo visokom punom platformom.

Beatris Boromeo nadmašila Kejt Midlton: Prava italijanska aristokratkinja! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Jednaku pažnju izazvala je i Beatris Boromeo, supruga Pjera Kaziragija, Šarlotinog brata, koja je na bal došla u ekstravagantnoj crvenoj haljini Đambatiste Valija.

Tvid i biseri u prvom planu: Šanel revija ostavlja bez daha! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs