Pogledajte

Osvrt na 2014. godinu: 12 najlepših svečanih izdanja poznatih dama (FOTO)

Izbor večernjih toaleta koje su smelo prodefilovale velikim filmskim smotrama i modnim balovima bilo je teško svesti na minimum
Moda
07:52h Autor:
Osvrt na 2014. godinu: 12 najlepših svečanih izdanja poznatih dama (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 11 Foto: Reuters

Svake godine pakujemo liste najbolje obučenih žena na svetu, ali ponekad su same dizajnerske kreacije koje zvezde nose, ono što "ukrade šou", prenosi Elle.rs.

Podsećamo se 13 takvih, koje su zablistale na Oskarima, Kanskom festivalu, Met balu, ali i drugim bitnim događajima odlazeće godine!

Izbor večernjih toaleta koje su smelo prodefilovale velikim filmskim smotrama i modnim balovima bilo je teško svesti na minimum, pa smo na kraju izabrali naših 13 favorita među kojima su svoje mesto našle mahom kreacije s potpisom italijanske kuće Guči.

Slavne dame na dodeli nagrada People's Choice 2015! OVDE pogledajte!

Glamurozne kreacije iz radionice brenda kog je pred kraj godine napustila Frida Giannini, nosile su lepotice poput Blejk Lajvli, Dženifer Lopez, Anđeline Džoli, dok su se za suptilnije kombinacije opredljivale kraljica eteričnog minimalizma Kejt Blančet (Ralph Lauren), kao i energična i šarmantna Lupita Najongo (Prada).

Takođe, libanski kralj glamura Elie Saab, čije haljine mnogi smatraju najlepšim na svetu, ove je sezone za ulazak u modnu legendu obukao indijsku glumicu Sonam Kapor na filmskom festivalu u Kanu.

Preostale fotografije pogledajte u galeriji ispod.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs