DRAGANA MIĆALOVIĆ U HALJINI NA TUFNE I RETRO MAŠNICI IZGLEDA KAO DIZNIJEVA PRINCEZA: Hit komadi sa kojima nema greške

Glumica Dragana Mićalović u lepršavoj haljini na tufne, izgledala je poput Diznijeve princeze, a dobro je znati da svakoj dami pristaje, nezavisno od broja godina.

Moda
DRAGANA MIĆALOVIĆ U HALJINI NA TUFNE I RETRO MAŠNICI IZGLEDA KAO DIZNIJEVA PRINCEZA: Hit komadi sa kojima nema greške
Foto: Printskrin@hipokampelefentokamela/Instagram

Izgleda da su poznate ličnosti donele nešto u vazduhu sa sobom, a to su ispostavilo se: nezaobilazne tufnice.

Pored pozatih ličnosti Holivuda, podjednako su i naše zvezde doprinele ovoj popularizaciji, a to konkretno pripisujemo Dragani Mićalović.

Glumica je na svom Instagram profilu vrlo interesantnog naziva, objavila video u ponedeljak u tufnastoj haljini sa nežno-roze mašnicom u kosi koja je evocirala šezdesete godine prošlog stoleća.

Maksi lepršava haljina u narandžastoj boji i belim tufnicama sa kratkim rukavima, mini rolkom i otvorenim leđima, bila je usklađena sa zalaskom sunca i učinila ceo koncept od garderobe, pokreta i odabira pesme(Olivera Dragojevića), do okoline i zalaska, da izgledaju kao cena iz bajki koja je potencirala sve blagodeti života.

Tufne su poseban dezen koji klasičnim komadima daje uspon, menja njihovu bazičnost, i čini izgled interesantnijim i savršenijim.

Takođe, tufne su komad koji odgovara i opuštenoj šetnji plažom, i u gradu i na crvenom tepihu, tako da su zaista svestrane.

1 / 4 Foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Krisi Tajgen je takođe nosila bluzu sa tufnama dok je bila na snimanju "Keli i Mark šoua". Osim toga, tufne su oduvek bile fer plej u svetu mode: prepoznatljivi print nosile su Ris Viterspun, Sara Džesika Parker i Kejti Peri, kao i Dženifer Garner. Margo Robi je takođe nosila retro print uz kultnu ružičastu haljinu inspirisanu Barbikom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs