OVO SU NAJNOVIJI TRENDOVI ZA PROLEĆE/LETO 2024: Pristaju baš svima, a na strah da vam neće stajati ZABORAVITE

Sada je pravo vreme da se osmelite, jer će ovi trendovi pristajati svima, bez ikakvog straha da ćete izgledati loše. Naprotiv, verujemo da će svi pogledi biti pozitivno uprti u vas.

Moda
OVO SU NAJNOVIJI TRENDOVI ZA PROLEĆE/LETO 2024: Pristaju baš svima, a na strah da vam neće stajati ZABORAVITE
Foto: Photoshot / Avalon / Profimedia

Ako vaša garderoba počinje da se oseća umorno nakon meseci sivog neba i jakih vetrova: ne očajavajte. Nova sezona je tu, donoseći obilje sveže inspiracije sa prolećnih pista. Nostalgija je vladala najvećim prošlogodišnjim trendovima, od oživljavanja mode iz ranih dvehiljadedesetih do takozvanog tihog luksuza, koje je revidirao minimalizam u stilu devedestih.

Stručnjaci kažu da ovogodišnji trendovi, poput disko dekadencije šljokica i back to school (povratak u školu) kao što su mašne i prepi polo, prate isti luk, ali sa malo više razigranosti ovog puta.

Dakle, šta ćemo nositi ove tople sezone? Iako ćete na ulicama još uvek videti dosta smele crvene, ostatak naših omiljenih zimskih trendova, očekujemo da će ovog proleća i leta postati malo tamniji i kestenjasti. Da budemo iskreni, malo čudno za topliju sezonu, ali svakako sofisticirano! Dobra stvar je da je jarko plava takođe u trendu ako razmišljate da sanjarite gledajući u nebo, dok ležite u prirodi ili na plaži.

A ako tražite izgovor da se obučete malo smelije, preporučujemo vam da investirate u jaknu sa resama, baletanke sa leopard printom ili top sa šljokicama.

„Mislim da ako cene luksuzne robe nastave da ostanu visoke kao što su trenutno, videćemo da se trend ’tihog luksuza’ zadrži još malo“, kaže Emilija Petrarka, koja piše modni bilten ,,Shop Rat".

„Prosto je preskupo rizikovati na komadima koji vam se možda neće dopasti za 5, 10 godina. Bezvremenski komadi su možda bolja investicija.” Ipak, ona ne misli da idemo na godinu dana neuzbudljive odeće: „Ljudi su zainteresovani da isprobaju bezvremensku vrstu elegancije ili raskoši, a ne samo bež minimalizam koji je možda sigurniji."

Ovo su trendovi koji ćete bez problema izneti i biti primećene i šik.

BORDO

Guči
foto: Showbit.com / ShowBit / Profimedia

SPORTSKA KOLEDŽ ESTETIKA

Dris Van Noten
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

ISTAKNUTI KAIŠEVI ZANIMLJIVOG DIZAJNA

Luj Viton
foto: Giovanni Giannoni / ShowBit / Profimedia

ŽIVOTINJSKI PRINT

Ula Džonson
foto: www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia

NEBO

Feragamo
foto: Showbit.com / ShowBit / Profimedia

GROZNICA SUBOTNJE VEČERI/ DISKO BOGINJA

Ralf Loren
foto: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

SANDALE KOJE ISTIČU PALAC NA NOZI

Tori Burč
foto: www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia

PRUGE KOJE MAME SVOJOM LEPOTOM

Carven
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

RESE KOJE VAS VODE DO VISINA

Džil Sander
foto: www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia

DECA OSAMDESETIH

Luj Viton
foto: Giovanni Giannoni / ShowBit / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs