KEJTI HOLMS DEMONSTRIRA KAKO DA NOSITE IZNOŠENE CIPELE: Ne bacajte ih, već ih uparite na pravi način za SAVRŠEN izgled

Glumica dokazuje da iznošene cipele mogu i te kako biti sofisticirane. Uz pravi odabir drugih komada.

Moda
KEJTI HOLMS DEMONSTRIRA KAKO DA NOSITE IZNOŠENE CIPELE: Ne bacajte ih, već ih uparite na pravi način za SAVRŠEN izgled
Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Kejti Holms, ume da odabere par obuće koji neki mogi da vide kao kontoverznim. Bilo da se radi o štiklama, klompama ili paru običnih patika, Holmsova pravi izbor na najbolji mogući način: tako da se njoj svidi kako izgleda kada se pogleda u ogledalu.

Istina, to i mi preporučujemo. Najvažnije je oblačiti se u skladu sa svojim modnim instinktom i pravilima koje kreirate. No, vratimo se na Kejti Holms.

Holmosovoj nije stran odabir estetike, nasrpam praktičnosti. Imajući to u vidu, njen par obuće, ovog puta ispunjava oba kriterijuma: i udobnost i estetiku.

Ovde je reč o mokasinama sa kvadratnim đonom, i to ne baš kakve, već vidljivo iznošene.

Kejti Holms
foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hrabar odabir dolazi od brenda Akni Studios, doduše, onaj par koji bi ste kupili u radnji tog brenda, ne bi imale vidljive nabore i izbledelu boju usled nošenja. Ovim odabirom Kejti Holms još jednom je pokazala smelost, ali i inspiraciju drugima.

Mnogi će zamerati ovakvom izgledu. Ljudi koji više preferiraju klasiku, odmahnuće glavom, ali vas pozivamo da pogledate fotografiju Kejti Holms, koja pokazuje da uz savršen odabir drugh komda i aksesoara, izgled možete upotpuniti, a vaše iznošene cipele učiniti stilizovanim.

Ona se za ostatak izgleda vodila minimalizmom. Kako bi uskladila svoj izgled sa iznošenim mokasinama, Kejti je ponela odličan trenč kaput, kaki pantalone, torbu Mensur Gavriel i naočare za sunce mačkastog okvira, koje su izgled učinile dovoljno prefinjenim. Cela odeća je imala pravu količinu tihe elegancije.

Tako da nemojte bacati vašu iznošenu obuću, doradite je malo kod obućara i udahnite joj novi život, jer nešto što je staro, ne znači da nije sofisticirano, naprotiv.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs