POZNATI PEVAČ NA REVIJI VIVIJEN VESTVUD: Svi su se ZAČUDILI kada su njega videli u potpuno (NE)OČEKIVANOJ kombinaciji

Pevač Sem Smit po prvi put je prošetao pistom, i to na reviji Andreasa Krontalera za Vivijen Vestvud.

Moda
POZNATI PEVAČ NA REVIJI VIVIJEN VESTVUD: Svi su se ZAČUDILI kada su njega videli u potpuno (NE)OČEKIVANOJ kombinaciji
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sem Smit odlučio je da zameni mikrofon za modnu pistu.

Popularni pevač hit numera, iznenađujuće se pojavio na reviji Vivijen Vestvud za jesen/zimu 2024. na Nedelji mode u Parizu u subotu i to ne kao gost ili izvođač, već kao model.

Smit se može videti na fotografiji, kako nosi zeleni džemper dugih rukava sa V-izrezom, ispod crvene karirane jakne nalik šalu. Izgled je bio uparen sa nečim što je izgledalo kao zeleni karirani kilt visokog struka, crvene karirane čarape do kolena i maslinastozelene karirane čizme na platformu.

Pevačev izgled na pisti bio je naglašen zelenom kariranom trakom za glavu i nastavcima za kosu do struka, koji su prebačeni preko Smitovog ramena. Pastirski braon-bež štap za hodanje upotpunio je izgled.

Sem Smit
foto: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Smit je takođe nosio drugu kombinaciju u emisiji, sa crnim gornjim topom sa rolkom na tufne, koje je nosio ispod crne jakne do poda sa materijalom koji je izgledao iscepkano i ispleteno. Smitova koža se mogla videti između tkanine. Smit je izgled upotpunio sa crnom kapom, naglašenom mrežastim velom.

Sem Smit
foto: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Nakon revije na pisti, modni brend je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj svi modeli revije, uključujući i Smita, poziraju zajedno u svom izdanju.

Dobitnik Gremija se mogao videti kako nosi veliki crni šešir i belu šminku ispod očiju dok se smeška u kameru.

Pevač čuvene hit numere „Stay With Me", koji se 2019. izjasnio kao nebinarna osoba, poznat je po tome što oblači jedinstvene modne ansamble. Za Brit Avords 2023. Smit je nosio potpuno crno odelo od lateksa po meri londonske modne marke Hari, sa izraženim ramenima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs