OVOG VARLJIVOG PROLEĆA NOSIMO LAGANE KAPUTE: Poznate ličnosti pronašle su rešenje za dane kada je i TOPLO i HLADNO

Inspirišemo se kombinacijama zvezda za lagane kapute, idealnim komadom za proleće.

Moda
OVOG VARLJIVOG PROLEĆA NOSIMO LAGANE KAPUTE: Poznate ličnosti pronašle su rešenje za dane kada je i TOPLO i HLADNO
Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Verovali ili ne, proleće je skoro pred nama, što znači da je vreme da teške zimske kapute zamenite nečim malo laganijim za nošenje.

Iako to ne znači da još uvek potpuno napuštamo garderobu koja bi nas utoplila(kakvo je vreme, svakog trenutka može pasti sneg), poznate ličnosti poput Kejti Holms, Eme Votson i Džesike Bil, nedavno su se inspirisale stilovima Tejlor Svift i Nikol Kidman, dok su nosile rešenje za tranzicione modne nevolje dama. To rešenje nalazi se u laganim kaputima.

Bilo da kaput stilizujete sa farmerkama i rolkom za šetnju gradom kao što je Holms, sa slojevitim oblačenjem uz pomoć džempera i savršeno skrojenom košuljom dok ste u Milanu kao Votson, ili upareno sa kapuljačom i patikama posle modne revije kao Bil, lagani kaput lako dodaje toplinu u odeći bez da vam bude pretoplo tokom ranog prolećnog dana.

Osim toga, lagane jakne su bezvremenski element u ormarima. Samo zamenite majicu i patike za džemper i čizme kada temperarature ponovo padnu.

U nastavku se inspirišite kombinacijama poznatih za nošenje ovog idealnog komada za proleće, koje će vas utopliti dovoljno da vam ne bude prevruće, a opet omogućiti i da izdržite blagi pad temperature uz džempere i čizmice.

Kejti Holms
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Holms pokazala je savršen ansambl kežual šetnje gradom. Lagana konstrukcija kaputa čini ga idealnim za hladno prolećno vreme. Materijal od mešavine vune čini ga udobnijim od sličnih opcija, idealnim za nezgodne sezonske prelaze. Pored toga, kada sunce malo ogreje, nemojte se bojati da će vam biti vrućina.

Ema Votson
foto: Neskokevin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ema Votson demonstrira slojeviti stil nošenja ovakvog laganog kaputa. Glumica je preko stavila džemper, dok se za ostatak stajlinga odlučila za žensku košulju sa prugama i klasičnom kragnom. Slobodno iskopirajte ovakvu kombinaciju za vaš naredni sastanak, i budite sigurne da ćete ispoštovati i formalnost, a ujedno biti i najstilizovanije u kancelariji.

Džesika Bil
foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako nije tako glomazan kao neke druge opcije na listi, više je „udoban“ kardigan za razliku od punog kaputa, ali opet dovoljno dobrog izgleda da imitira kaput. Budite sofisticirane uz odabir pametnog 2 u 1 komada i izgledajte francuski nonšalantno poput Džesike Bil.

Kira Najtli
foto: PECK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kao što smo naveli, kada u jednom trenutku dođe(a doći će), da temperatura opadne u martu, vi samo obucite čelzi čizmice i uparite ih sa šalom ili ešarpom u komplementarnim nijansama poput Kire Najtli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs