CRVENI UNIHOPI POSTAJU TRENDI: Evo kako da ih inkorporirate u svoj stil poput ZVEZDA

Zvezde ne prestaju da nose ovaj komad koji pretenduje da suvereno vlada.

Moda
CRVENI UNIHOPI POSTAJU TRENDI: Evo kako da ih inkorporirate u svoj stil poput ZVEZDA
Foto: Printskrin@ellefanning/Instagram

Stilizovane devojke smatraju ključnim komadom ove sezone, par jarko crvenog unihopa. Crvena boja je boja sa bogatom modnom istorijom: crveni nokti, crvene usne i crvene cipele su na različit način predstavljeni kao boja i komad zbog kojih se muškarci okreću.

Sada je vreme da jarko crveni unihop privuče pažnju i dobije primat.

Poznate ličnosti uključujući Valentinu Feranji, Kajli Džener, Anju Tejlor Džoj i El Faning, nosile su jarko crvene unihope u poslednje vreme.

Stritstajleri su takođe primećeni kako usvajaju ovaj trend na nedeljama mode u svetskim metropolama. I ovog februara, Kloi Sevinji, nosila je jarko crveni unihop dok je pozirala za naslovnu stranu francuskog "Voga".

Ali kako ove trendseterke bez napora uspevaju da iznesu tako upadljiv modni komad?

Mnogi se odlučuju da smanje jarki izgled tako što ponesu crne najlonke i tako neprimetno uklope potpuno monohromatski izgled. Još jedan profesionalni savet je da uparite sa drugim komadom mračnijih nijansi, koji će predstavljati kontrast jarkoj crvenoj.

Barberi
foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Za razliku od čarapa i unihopa koje imaju za cilj da prikriju kožu i da privlače minimalnu pažnju, svetli unihop naglašava noge i daje šarenilo inače jednostavnom ansamblu.

Modni dizajneri za proleće nisu ostali imuni na ovu nijansu crvene. Od piste Valentino za proleće 2023. (modne kuće čiji je inače zaštitni znak crvena), praćeno kolekcijama za jesen 2023. Žakmus, Dolče i Gabana, Živanši i Burberi.

Valentina Faranji
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Budite smele i neka radost crvene boje ostavi pozitivan utisak gde god da se budete pojavile.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs