HODA ULICOM KO UTVARA I PLAŠI LJUDE: Svi se pitaju od koga se krije najlepše lice na svetu, frajere zavodi, a sebe mrzi

Irinu smo imali priliku da vidimo u najlepšim izdanjima, ali je ovaj put iznenadila ljude svojom pojavom u čudnom i neuglednom izdanju

Moda
20:29h Autor:
HODA ULICOM KO UTVARA I PLAŠI LJUDE: Svi se pitaju od koga se krije najlepše lice na svetu, frajere zavodi, a sebe mrzi
Foto: Цобра Теам / БАЦКГРИД / Бацкгрид УК / Профимедиа

Irina Šajk je jedna od najlepših i najzgodnijih žena na svetu, pa najčešće uživamo u njenim fotografijama. Kažemo najčešće, jer to nije i ovog puta.

Malo koja dama bi se usudila da se u javnosti pojavi kao Irina.

Paparaci su je "uhvatili" na aerodromu u Madridu kako obučena u crninu pokušava da sakrije lice. Mnogi se pitaju od koga se krije, od ljudi ili od fotorepotera.

Irina Šajk
foto: Цобра Теам / БАЦКГРИД / Бацкгрид УК / Профимедиа

Slavna ruska manekenka i influenserka imala je na glavi crnu kapuljaču od dukserice, veliku i široku crnu jaknu i dugu vrnu suknju.

Tako slojevito obučena, delovala je kao socijalni slučaj.

Irina Šajk
foto: Цобра Теам / БАЦКГРИД / Бацкгрид УК / Профимедиа

Inače, Irina Šajk slovi za jednu od najlepših žena na svetu i tiha je patnja mnogih muškaraca. Dok su drugi muškarci ludeli za njom, ona je uživala u romantičnim vezama za koje je javnost mahom znala.

Međutim, da bi se ostvarila i postala jedna od najuspešnijih manekenki, Irina je morala da prevaziđe mnoge prepreke, a može se reći da ju je na tom putu pratila sreća.

Rođena je 6. januara, 1986. godine, u jednom od najzagađenijih gradova u Rusiji - Jemanželinsku, gde je odrastala u siromaštvu. Ona je jednom prilikom o svom gradu izjavila: " To je prelep grad, ako nosite masku".

Irina Šajk
foto: Profimedia

Osim velikog siromaštva, njeno detinjstvo obeležila je i tragedija. Naime, otac joj je preminuo od raka pluća, a nakon toga, ona i sestra morale su da se zauzmu i pomognu majci u uzgoju povrća kako bi preživeli.

"Sami smo uzgajali povrće, zimi smo imali krompir, šargarepu, sve što nam je bilo potrebno da preživimo", priznala je manekenka.

Ipak, Irina je u jednom trenutku osetila da vreme da napusti svoj rodni kraj i da okuša sudbinu. "Na kraju nisam bila sigurna čime ću se baviti, no znala sam da ću napustiti svoj rodni grad. Osećala sam da je to moja sudbina", rekla je ona.

Irina Šajk
foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Manekenka je otkrila i na koji način je izgubila poverenje u ljude, te zbog čega nema puno prijatelja.

"Kad sam imala šest godina, opljačkali su nas. Otvorila sam vrata i naletela na tri maskirana muškarca, od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca. Možda zato nemam puno prijatelja, teško mi je da verujem ljudima. Ranije nisam govorila o ovoj temi", priznaje Irina.

Njena najpoznatija veza bila je sa čuvenim fudbalerom Kristijanom Ronaldom. Njihova veza bila je idealna, te su mnogi mislili da će par stati na ludi kamen. Međutim rastali su se nakon 4 godine.

Bredli Kuper
foto: Profimedia

Njih dvoje upoznali su se 2010. godine, dok su u početku skrivali svoju vezu. Dugo se spekulisalo da je razlog njihovog rastanka, Ronaldova majka, koja se navodno nije slagala sa lepom manekenkom. Manekenki je navodno smetalo to što fudbalerova majka svuda ide sa njima, zbog čega nisu imali svoju privatnost.

Manekenka nije dugo oklevala, te je 4 meseca nakon raskida sa fudbalerom viđena sa Bredlijem Kuperom. Svoju vezu odmah su ozvaničili, poljubivši se u javnosti. Par je 2017. godine dobio ćerkicu, dok su se 2019. godine rastali.

Irina Šajk
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Teško je naći balans između toga da budeš samohrana majka i da budeš zaposlena žena i pružalac usluga. Verujte mi, ima dana kada se probudim i pomislim: "O, moj Bože, ne znam šta da radim, raspadam se.", rekla je Irina jednom prilikom, nakon rastanka sa Kuperom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs