NOSIMO TEKSAS OD GLAVE DO PETE OVOG PROLEĆA: 5 stajlinga koji pristaju svakoj ŽENI, NEZAVISNO od broja godina i građe

Ništa nije temeljnije u garderobi od teksasa.

Moda
15:57h
NOSIMO TEKSAS OD GLAVE DO PETE OVOG PROLEĆA: 5 stajlinga koji pristaju svakoj ŽENI, NEZAVISNO od broja godina i građe
Foto: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Denim je oduvek bio jedna od najbazičnijih tkanina. Moderan je, otmen i što je najvažnije, pored modernosti je i vanvremenski. Lako se nosi, dobro stoji, i ako dobro odaberete, može vam trajati ceo život.

Iako se teksas odeća više smatra ležernom, mnoge poznate ličnosti su nam dokazale da može da stigne sve do crvenog tepiha.

Ono što najviše volimo kod teksasa je svestranost. Nije neophodno reći da ide uz sve. No, više se to odnosi tako da svako može da ga iznese bez obzira na vaš lični modni stil ili ukus (za razliku od drugih tkanina, kao što je tvid na primer).

Razmišljajte o tome kao o ,,kameleonskoj" vrsti materijala - prilagođava se vašem stilu, a ne obrnuto.

Denim nije zanemaren ni na pistama. Neka od najvećih imena u modnoj industriji, kao što su Živanši, Burberi, Altuzara i mnoga drugi, pobrinuli su se da ne zaborave da uvrste ovu trendy tkaninu u svoje kolekcije.

Bez daljeg odlaganja, u nastavku se inspirišite izgledom teksasa od glave do pete, koji odgovara svim damama nezavisno od broja godina.

Teksas jakna i pantalone sa printom

Ešli Roberts
foto: MattPapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Neka vas Ešli Roberts inspiriše da obučete denim od glave do pete i to sa vibrantnim printom dostojan prave umetnice koja kreira remek-delo.

Teksas kombinezon

Davina Mekal
foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najlakši način da ispoštujete ovaj stil jeste da obučete jednostavan kombinezon. Lako, zar ne?

Teksas kontrast

Dženifer Lopez
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ne plašite se da pomešate različite nijanse teksasa. Dženifer Lopez je u izlasku u Njujorku obukla kombinezon sa detaljima u vidu neupasane košulje i sa jaknom sa kontrastom na reverima.

Sirovi teksas

Ešli Roberts
foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je u pitanju materijal od teksasa, sirovi teksas je obično onaj sa kojim većina nije upoznata. Ove sezone, međutim, neka ovaj stilski ulični gazda, bude vaš razlog da isprobate teksas na teksas izgled.

Teksas blejzer

Paula Abdul
foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Teksas blejzer jeste najpoželjniji komad sezone. Briše godine i čini izgled sofisticiranim. Uparite je sa majicom šaljivog printa, i budite sigurni da će vaš stajling biti pun pogodak. Ili odaberite bebi-plavu košulju za profesionalni izgled u kancelariji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs