SELIN DION RASPAMETILA POZNATE I PUBLIKU NA DODELI GREMI NAGRADA: Ovo niko nije očekivao - APSOLUTNI HIT

Selin Dion se pojavila na dodeli Gremi nagrada kao apsolutni hit i iznenađenje koje niko nije očekivao

Moda
Autor:
SELIN DION RASPAMETILA POZNATE I PUBLIKU NA DODELI GREMI NAGRADA: Ovo niko nije očekivao - APSOLUTNI HIT
Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Niko nije znao da će dodeli Gremi nagrada prisustvovati Selin Dion, pa kada jepevačica izašla na binu publika je oduševljeno klicala.

U pratnji najstarijeg sina Rene - Čarlsa Angelila(23), Selin je izašla na binu kako bi najavila ko je osvojio album godine.

Selin Dion
foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Hvala svima! Kada kažem da sam srećna, to mislim čitavim srcem. Oni koji su blagosloveni da budu ovde, na dodeli Gremi nagrada, nekida ne smeju da uzimaju zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju muzika donosi u naše živote i ljude širom sveta.

Selin Dion
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

A sada mi je velika radost da uručim Gremi nagradu koju su mi dve legende Dajana Ros i Sting uručile pre 27 godina," rekla je Selin Dion, a onda nagradu uručila Tejlor Svift.

Obučena u kaput boje terakote ispod kojeg je nosila prelepu belu haljinu i glamurozan nakit, Selin Dion je izgledala prelepo iako su je mnogi otpisali zbog bolesti s kojom se bori duže od dve godine.

Selin Dion
foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

U decembru 2022. godine pevačici je dijagnostikovan sindrom ukočenosti, redak poremećaj koji manifestuje ukočenost mišića i kostiju. Zbog bolesti, pevačica se povukla iz javnog života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs