MODNA PRAVILA ANE VINTUR KOJA MNOGE ŽENE KRŠE: Ove stvari ne može da smisli, a 1 je posebno degutantna i izgleda JEFTINO

Modna pravila Ane Vintur svaka žena treba da zna.

Moda
MODNA PRAVILA ANE VINTUR KOJA MNOGE ŽENE KRŠE: Ove stvari ne može da smisli, a 1 je posebno degutantna i izgleda JEFTINO
Foto: Profimedia

Čuvena urednica magazina "Vog" Ana Vintur uvek je savršeno obučena, a njenom načinju odevanja se dive apsolutno sve žene. Tajna dobrog izgleda jedne od najuticajnijih žena u svetu mode nije u skupim odevnim komadima, već u vrlo smelom stilu, jer ruši granice gde god se pojavi.

Dizajneri i dalje uvažavaju Anino mišljenje uoči lansiranja svojih novih kolekcija, ali jednom vrlo raširenom trendu koji ne voli ipak nije uspela da stane na kraj.

U pitanju je logomanija koja je poslednjih godina uzela maha, pa je tako većina modnih kuća lansirala razne odevne komade i dodatke s istaknutim logom ili monogramom svog brenda.

Ana Vintur
foto: Profimedia

Pre nekoliko godina pohvalila je modnu kuću Selin zbog diskretnih i anti-brending kolekcija, ali i ona je u međuvremenu podlegla ovom trendu.

I na ulicama naših gradova možemo videti strast prema odeći s istaknutim logom. Tako se, na primer, dva isprepletena slova G često mogu videti na beogradksim ulicama. Reč je o monogramu modne kuće Guči koji predstavlja inicijale njihova osnivača.

Ana Vintur
foto: Profimedia

Ana Vintur smatra da je isticanje brenda, a pogotovo na upadljiv način, osmišljeno upravo za one ljude kojima je jedini cilj da ponesu skup modni komad i da njihova okolina to primeti. Dakle, za snobove.

Ona i dalje preferira odeću na kojoj nema nikakvih velikih obeležja brendova koje nosi, a u komadima s masivnim monogramima nikad je nismo videli.

Celine, Torba, Stil, Kaput
foto: Shuterstock

Dugoročno gledano, to je definitivno isplativija modna filozofija jer će nošenje komada s logom pre ili kasnije opet izaći iz mode i vratićemo se odeći napravljenoj uz diskretniju marketinšku strategiju.

Moda, šanel, Chanel, Crni kaput, Jesen, Jesenja moda, Torba, Crna torba
foto: Profimedia

Mnoge slavne dame ipak upadaju u zamku, mislieći da izgledaju skupo i glamurnozno kada imaju istaknut logo brenda na garderobi, međutim, sudeći prema pravilu najveće modne kritičarke - to izgleda jeftino!

6 pravila kojih se Ana Vintur strogo pridržava:

  • Igrajte se sa bojama, šarneo je uvek dobar izbor
  • Suknje iznad kolena - nikako, totalni promašaj
  • Čizme do kolena svaka žena mora da ima
  • Efektni detalji se uvek kombinuju sa crnom bojom
  • Ogrlice kao pasija
  • Vanvremenski bob

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs