NAJPOPULARNIJE ČIZME KOŠTAJU 500 EVRA, A MIŠLJENJA SU PODELJENA: Neke žene kažu da su STRAVA, dok su drugima užasne

Nazivaju ih najružnijim čizmama na svetu

Moda
Autor:
NAJPOPULARNIJE ČIZME KOŠTAJU 500 EVRA, A MIŠLJENJA SU PODELJENA: Neke žene kažu da su STRAVA, dok su drugima užasne
Foto: Photo: Filippo Fior / Gorunway.c / ShowBit / Profimedia

Za one sa jako dugačkim nogama UGG ima rešenje - UGG Classic Ulta Ultra Tall. Ime prilično dobro objašnjava same čizme. Veoma su visoke - čak 66 centimetara. "Classic Ultra Ultra Tall ima konvertibilni gornji deo sa četiri dela na patentni zatvarač, tako da ih možete nositi na svoj način", kaže iz brenda.

Čizme su postavljene mešavinom vune i nude "prepoznatljivi osećaj sa više svestranosti i prilika za nošenje nego ikad pre". Dolaze u dve boje - Chestnut Multi i crnoj, a trenutno su dostupne na američkoj stranici na popustu po ceni od oko 386 evra. Redovna im je cena oko 552 evra.

čizme
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnoge je zanimalo kako izgledaju na nekome

Tiktokerka Erin je u svom videu istakla da je videla oglas za njih te da je zanima kako izgledaju na nogama. Video je do sada pregledan preko 8 miliona puta i mnogi su se u komentarima zapitali isto.

"Nisu tako loše"

Jedna tiktokerka kao da je čula njihove želje - i uslišila ih. Emali ih je nabavila i pokazala kako izgledaju sa svih strana.

@trapqueenfind The boots have arrived! lol Check out my initial review of the much anticipated @UGG® boots everyone has been wanting to see on an actual person! . . #uggs #uggboots #uggultraultratall #uggunboxing #unboxing #uggseason #boots #viraltiktok #viralvideo #fyp #thighhighboots #blackgirlfollowtrain #uggboottryon #winterboots #dealtrapqueen ♬ original sound - Southern Trap Queen

"Izgledaju dobro na tebi", "Zabavne su", "Nisu tako loše", "Podsećaju me na velike ptičje noge iz nekog razloga", "Lude su, ali mi se iz nekog razloga sviđaju", neki su od komentara na Emalin video.

"Čizme koje svi žele da vide na nekome su stigle"

Još jedna tiktokerka je pokazala kako izgledaju uživo na njoj i nosila ih je jedan duži period kako bi ih mogla da ih oceni. "Čizme koje svi žele da vide na nekome su stigle", ispričala je. Na kraju videa je rekla da joj se čizme sviđaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs