PRAVA LJUBAV JE U MODI: Zahvaljujući Mastercard i NURDOR kolekciji SUPERHERO, ljubav će vas pratiti gde god da krenete

Ljubav, kao univerzalna pokretačka sila, u osnovi je svega što radimo. Kada razmišljamo i osmišljavamo, kada planiramo, biramo i odlučujemo. Svakog dana, prava ljubav je sve što nam je potrebno.

Moda
Autor:
PRAVA LJUBAV JE U MODI: Zahvaljujući Mastercard i NURDOR kolekciji SUPERHERO, ljubav će vas pratiti gde god da krenete
Foto: Promo

Lajtmotiv četvrte Mastercard i NURDOR kolekcije SUPERHERO upravo je ljubav, koja je prikazana kroz stihove popularnog muzičara Kendija, ali i pregršt srca koja ih prate. Prava ljubav se lako nosi, Harmonizuj Univerzum, Danas samo bih ljubav, natpisi su koje možete nositi svakoga dana i tako podsećati na univerzalnu važnost ljubavi i njenog deljenja sa ljudima oko sebe.

Za skladan, ‘ljubavni’ dizajn kolekcije bila je zadužena Lidija Milovanović, art direktorka agencije McCann Beograd, za koji je autor stihova imao samo reči hvale: “Posebno bih pohvalio dizajn koji je odlično ispratio moje stihove. Već imam nekoliko favorita koje ću sigurno nositi”, istakao je Kendi.

Nurdor
foto: Promo

SUPERHERO kolekcija izrađena je od organskog pamuka, dolazi u crnoj, beloj i puder roze boji, a uključuje ženske majice i dukseve, kao i komade za najmlađe. Po prvi put ove godine u kolekciju je uključen i ceger, kao omiljeni modni dodatak svakoga od nas.

Pored muzičara Kendija, lice ovogodišnje kampanje je i glumica Katarina Bogićević Kejt, a SUPERHERO će ove zime nositi i pevačica Ida Prester, voditeljka Una Senić, fotografkinja Katarina Batuta Višekruna, glumac Slaven Došlo i DJ Marko Nastić.

Celokupna kolekcija dostupna je ekskluzivno na onlajn platformi za donacije www.superhero.rs, a sav prihod od donacija namenjen je izgradnji nove, najveće do sada Roditeljske kuće u kojoj će biti smešteni mališani koji se u Beogradu leče od malignih bolesti, kao i njihove porodice, a čije se otvaranje očekuje 2024. godine.

Nurdor
foto: Promo

Projekat i sami možete podržati donacijom naznačenog iznosa, a na poklon ćete dobiti odabrani SUPERHERO komad sa najlepšom ljubavnom porukom. Podršku izgradnji Roditeljske kuće možete pružiti i kroz jednokratne ili ponovljene donacije, a sve to isključivo onlajn, putem platnih kartica.

SUPERHERO nam i ove godine omogućava da probudimo superheroje u sebi, da pomognemo i podržimo one kojima je to najpotrebnije, i tako osetimo kolika je zaista snaga ljubavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs