DOKAZ DA ŽENA NAJVIŠE BLISTA KAD JE SREĆNA: Na svadbi Slavka Belesina sve oči su bile uprte u Anđelku

Anđelka Stević Žugić dospela je u centar pažnje zahvaljujući svojoj modnoj kombinaciji.

Moda
Autor:
DOKAZ DA ŽENA NAJVIŠE BLISTA KAD JE SREĆNA: Na svadbi Slavka Belesina sve oči su bile uprte u Anđelku
Modna kombinacija Andjelke Stević Žugić, Foto: Damir Dervišagić

Prošlo je više od mesec dana od venčanja poznatog voditelja Slavka Beleslina i njegove dugogodišnje devojke Miljane Račić, a Anđelka je podelila slike na svom Instagram profilu. Prvo što nam je privuklo pažnju bio je njen stajling.

Na fotografijama je jasno vidljivo da je Anđelka u potpunosti uživala na venčanju, koje je bilo organizovano za najuži krug ljudi.

Interesantno je napomenuti da je i sam Slavko bio jedna od tri poznate ličnosti koje su prisustvovale tajnom venčanju Anđelke i njenog izabranika Marka Žugića.

Takođe, Marija Kilibarda se ovog puta našla u ulozi kume i za tu priliku je odabrala crnu dugačku haljinu, i kao prava kuma se savršeno uklopila uz mladoženjino elegantno crno odelo, Anđelka je odabrala nežniju boju ali je očigledno bila glavna zvezda večeri posle mlade, prenosi Zadovoljna.rs

Da žena najjače blista kad je srećna, dokaz je i jedna od naših najšarmantnijih glumica.

Svoju bajkovitu kreaciju uklopila je uz prljavo roze sandale sa šnalom, i samim tim osigurala da pored mlade, sve oči budu uprte u nju.

Poseban deo njenog stajlinga činili su puf rukavi i dekolte koji je upotpunila jednostavnom ogrlicom sa okruglim priveskom.

Ona je uz to dala i par svedenih dugačkih minđuša sa biserom, a kosu je stilizovala u punđu. Kao i obično, Anđelka se odlučila za nude makeup, malo roze senke i bronzera bilo je dovoljno da zablista.

(Stil/Zadovoljna)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs