NAJTRAŽENIJE SANDALE ZA NOVU GODINU MOGU DA SE NAĐU ZA 3000: Nosi ih i Rijana, ali je Prija oduvala svetsku konkurenciju

Napunila je pet Arena, a svojim stajlingom privukla veliku pažnju

Moda
Autor:
NAJTRAŽENIJE SANDALE ZA NOVU GODINU MOGU DA SE NAĐU ZA 3000: Nosi ih i Rijana, ali je Prija oduvala svetsku konkurenciju
Aleksandra Prijović, Foto: Profimedia, preentscreen/Instagram

Aleksandra Prijović oduševila je publiku svojim drugim od ukupno pet rasprodatih koncerata u impozantnoj zagrebačkoj Areni. Sjajna atmosfera ispunila je punu dvoranu dok su se njeni hitovi razlegali prostorom, stvarajući nezaboravan doživljaj za prisutne. Ova pevačica nije štedela na iznenađenjima, a koncert je dobio posebnu notu zahvaljujući dva istaknuta gosta koji su se pridružili na bini.

Što se tiče Aleksandrinih scenskih izdanja, prvi koncert je započela u blistavoj toaleti s dugim rukavima, dok se za drugi odlučila za haljinu s visokim okovratnikom, dva proreza i cut out detaljima. Ušrkos promeni haljine, zadržala je iste štikle, čime je iskazala svoj stilski pečat i doslednost u odabiru modnih detalja.

Sandale
foto: preentscreen/Instagram

Posebno zapaženo bilo je nošenje modela sandala naziva Harmony, potpisanog od strane legendarnog italijanskog dizajnera obuće, Đuzepea Zanotija. Ove sandale, koje su osvojile srca žena širom sveta, krasile su Aleksandrine korake na početku oba koncerta, dodajući notu glamura i luksuza celokupnom vizuelnom dojmu njenih scenskih performansi.

Ženske štikle koje nose pečat italijanskog dizajnera Đuzepea Zanotija postale su gotovo obavezna stavka u garderoberu brojnih svetskih pop zvezda. Ovaj model nije samo obična obuća, već pravi modni statement koji je osvojio srca mnogih slavnih dama.

Jedna od najpoznatijih ljubiteljki ovih štikli je Rijana, koja je pokazala svoju predanost ovom modelu tako što poseduje nekoliko pari u različitim bojama. I Blejk Lajvli, kao i latino diva Dženifer Lopez, ne odolevaju šarmu ovih elegantnih sandala.

Posebno zapaženo bilo je interesovanje i samu Džej Lo, koja se, kao ikona stila, odlučila za Zanotijev jednostavan, klasičan, ali izuzetno elegantan i senzualan model štikli. Ovaj model karakteriše prepoznatljiv tri kaišića i diskretan rajsferšlus na zadnjem delu, čineći ih ne samo udobnim, već i sofisticiranim izborom.

U Srbiji, ove sanade postaju pravi hit, dostupne po ceni od 3000 dinara, a trenutno su najtraženije, posebno uoči novogodišnje noći. Devojke širom zemlje tragaju za ovim modnim biserom kako bi svojim koracima dodale notu elegancije i glamura tokom posebnih prilika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs